giganiga isimli üyenin son içerikleri

1. G

Ets2 online haksız yere ban yiyorum

kanka bu tmp denilen lanet böyle bi platformda senin sürüştede sıkıntı var hakediyon sende
  2. G

Öneri Gameraider Monitörler Nasıldir?

hepsiburadadan sipariş verdim bakalım umarım ölü piksel çıkmaz bide kargo dhl diyor kaç güne getirir
  3. G

n11'in iade değişimi daha zor sanırım 200tl için hele herkes ölü piksel sorunu yaşıyorken riske atmam :D 1777989557 siz ne almayı düşünüyorsunuz tekrar ktc mi
  4. G

Ktch27e22c-3 yazmıyor ama 200hz diye satıyor diğer sitelerde sadece hepsiburadada 180hz yazmış satıcı 1777989231 valla hocam yeni modelse sipariş edicem şimdi hepsiburadadan umarım ölü piksel çıkmaz
  5. G

satıcı n11de ve kendi sitesinde direkt Ktch27e22c-3 adıyla satıyor ama hepsiburadada farklı model satıyor olabilir hocam kutunun fotoğrafı varsa veya kutuda ne yazdığını hatırlıyormusunuz. 1777989054 veya monitörde ktc yazısımı vardı ktc logosu mu
  6. G

ölü piksel sayısı kaçtı bende aynı satıcıdan alıcam umarım bendede ölü piksel çıkmaz 1777987967 bu monitörün 3 modeli varmış biri eski 180hz hoparlörsüz biri yine hoparlörsüz ama 200hz'e revizyon edilmiş versiyon bide Ktch27e22c-3 modeli hoparlör var 200hz var kutuda Ktch27e22c-3 yazıyorsa...
  7. G

2k 27 inç monitör önerisi

eski versiyonu mu yolladılar yeni versiyonumu monitörün alt barında ktc yazısı mı var ktc logosumu bide yeni versiyonda hoparlör var 180hz değil 200hz olarak geliyor
  8. G

hocam hoparlörlü Ktch27e22c-3 modelini mi yolladılar yoksa eski Ktch27e22c modelini mi
  9. G

nereden satın almıştınız ve size Ktc h27t22C-3 modelini mi yolladılar yoksa düz eski modeli mi
  10. G

ktc ile kıyasla renk ghosting farkı var mıdır hangisi daha iyi 1777983917 rgbye gerek yok f/p olsun görüntüsü güzel olsun yeter hocam muhtemelen ktc alacağım peki ölü piksel garantisi veriyorlar mı
  11. G

hocam ikisi arasında sadece hz farkı mı vardır ona göre h27t22c tercih edeceğim muhtemelen
  12. G

KTC H25T7 Ana Monitör mü Olmalı Yan Monitör mü?

[H3 id='KTC+H27E6+ile+kyasla+grnt+fark+ne+kadar+renk+doruluu+ghosting+vb.']KTC H27E6 ile kıyasla görüntü farkı ne kadar renk doğruluğu ghosting vb.[/H3]
  13. G

Beyler laptopun 16 inçten bıktım bi 27 inç bağlayıp oynayacağım oynadığım oyunlar cs2 ve hikayeli oyunlar ama hz 180den düşük olmadığı sürece sıkıntı yok zaten 180 üstü çok fark edilmiyor diye biliyorum. Önceliğim ghoting problemi olmayan min %100 srgb overshoot falan olmayan modeller
  14. G

Yardım Gamepower Radus Yaşadığım Garip Problem

benimkininde bazen sensör sapıtıyor algılıyor algılamıyor dpi düşmüş gibi oluyor gerçekten çok can sıkıcı optik sensörü sıkıntılı
  15. G

Goodbyedpi açınca dma vialotion siyah ekran hatası

Sorun tamamen goodbyedpidan mı kaynaklanıyor emin değilim fakat goodbyedpi açık olduğu çoğu zaman 1-2 saat içinde dma vialotion siyah ekranına atıyor ve bilgisayar yeniden başlıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir i7 14650hx rtx 5060m
Geri