gikas isimli üyenin son içerikleri

1. gikas

Gta 6 İçin Am4 Sistem Önerisi

fazla uçmaya gerek yok sadece daha iyi fps alabilmek adına ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum am5 e geçmek bütün sistemi çöpe atmak demek gerek yok işlemciyi de ekran kartı modeline göre darboğaz yapmaması adına değiştirmeli miyim diye sordum zaten belli bir sitem gereksinimleri yok herkes...
  2. gikas

psu 750w+ sliver olması lazım anakartta asus rog strix serisinden 2tb da depolama var kasada soğutma blokları da sistem yükseltmeye elverişli ama anakartı değişmeye kalktığımda çok masraf çıkaracaktır o yüzden sistemimim satmayı düşünmüyorum.
  3. gikas

ps den hiç anlamam anlayan biri yardımcı olursa sevinirim düz normal ps5 ile pro arasındaki farkı herkes sadece depolama alanı ve 60fps diyor ama gta 6 için ps5 e göre daha gerçekçi görünüp gene 30fps 45fps civarı göstereceğini söyleyenler var sizce ne olur 30fps de oyun oynamaya aşina birisi...
  4. gikas

Hali hazırda RTX 4060 AMD RYZEN 5 5600X VE 32GB LIK AM4 BİR SİSTEMİM VAR 2024 başlarında kendim toplamıştım GTA 6 için ps5 proya mı geçmeliyim yoksa hali hazırdaki bilgisayarımı mı güçlendirmeliyim kararsız kaldım ps kullanan birisi değilim alırsam sadece gta 6 için almış olacağım eğer pc...
Geri