Yok hocam yani senin daha iyi bir önerin varsa ben pek tabii o önerini memnuniyetle dinler değerlendirim
1670272058
Hani almışken fiyatının muadillerinin rakiplerinin benzerlerinin en iyisi olsun istiyorum kendi fiyat aralığında
Bütçem 6-6.5k arası
1670271621
Tabikide sizin daha iyi monitör önerileriniz varda onları da önerebilirsiniz sadece kriterim 27 inç ips panel artıdan hem fps hem de hikaye oyunlarında gerekli rahatlığı sağlanmasını istiyorum
Selamun aleyküm arkadaşlar iki monitör arasında çok kaldım hem fps oyunları hem de hikaye oyunları oynayan birisiyim.Monitörlerimizden birisi asus vg27aq1a
Diğeri ise viewsonic elite xg270 27 inç (asus 2k ve oc ile 170hz ye çıkabiliyor normalde 144hz)
Viewsonic ise 240hz pivot özelliği var...
Çok teşekkür ederim peki markalar arasında farklar oluyor mu Asus ile ViewSonic veya Acer veya AOC yani şöyle sorayım bu fiyata alabileceğim daha iyi bir monitör var mıdır hem fps hem de hikaye oyunları için beni götürebilecek
Arkadaşlar selamun aleyküm arkadaşımızın önerdiği olan
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa
İle corsairin 4000d AİRFLOW arasında kaldım şimdi de önerilerinizi bekliyorum