Girift0 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Samsung 31.6 odyssey oled g8 4k 0.03 ms 240 hz monitör 34.199tl

Merhaba şu anda Hepsiburada sitesinde Samsung’un samsung 31.6 odyssey oled g8 ls32dg802suxuf 0.03 ms 240 hz (hdmi+dp) pivot gaming monitörü 34.000 tl monitör arayışında olanlar için güzel bir fırsat
  2. G

Yardım Samsung odyssey oled G8 4k monitör alınır mı

Merhaba şu anda Samsung G8 modeli oldukça iyi bir fiyata mevcut sizce bu fiyata alınır mı...
  3. G

Asus GT502 için kasa fanı önerisi

Merhaba Asusun GT502 kasasını aldım ama kasada fan yok bunun için kasa fanı önerisine ihtiyacım olacak
  4. G

150bin Tl bütçeyle sistem toplamak istiyorum

O zaman asusun +1 yıl garanti ve marka bilinirliğinden dolayı oluşan bir fiyat farkı Palit daha iyi bir seçenek Teşekkürler tavsiyeniz için
  5. G

Genelde asus Msi 2. El olarak satışı daha kolay oluyor dediklerinden dolayı emin olamadım yoksa Palit almayı planlıyordum beni biraz şüpheye düşürdüler o konuda ama uzun süre satmayacağım zaten o farka değmiyorsa Palit alacağım
  6. G

Beyaz tavsiyesi almıştım ama tercih etmemiştim ful siyah daha çok hoşuma gidiyor gidip hazır kasaları inceleyip karar verdim hem beyaz hem siyah toplama kasalara bakmıştım üstelik masama uymaz ful siyah gidiyorum şimdilik
  7. G

Kasayı daha önce bir arkadaşımda gördüğümden tercih ettim nedense çok güzel gelmişti bana
  8. G

Tavsiye için teşekkürler peki diğer parçalarda herhangi bir uyumsuzluk var mı + kasa fanı için önerebileceğin bir marka
  9. G

Merhaba sadece kasa için 140bin-150bin arası bir bütçeyle sistem toplamak istiyorum bazı parçaları belirledim bazılarında arada kaldım bu konuda yardımınıza ihtiyacım var Ekran kartı: ASUS prime 5080 — Palit gamerock 5080 arasındayım aralarında 7bin civarı bir fark var o farkı vermeye değer mi...
Geri