😂biraz şehir efsanesi gibi olmuş 😂 kardeşim gerçekten çok saol kaç gündür cevap yazdın bana yakın zamanda bir soru etiketi daha açarım durumumu toparladıktan sonra
Evet benimde hoşuma gitti bu sebebde kart çok temiz ve diri bir karttı aldım hemen sadece şuan PSU biraz gözümü korkutuyor 600w rampage x force kasasının PSU nu kullanıyorum yakın zamanda güncellemem gerekebilir
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm ekran kartı güncellemesi yapmaya karar verdim bu kartı 8 bine anlaştım 1 yıllık olduğunu söylüyor ve kutu faturası var sizce parasına değer mi ve kartla ilgili yorumlarınızı bekliyorum mining veya işlem görmemiş ve ayrıca alırken nelere dikkat etmeliyim
https://www.itopya.com/frekans-a1amd-ryzen-5-5500msi-geforce-gtx-1650-d6-ventus-xs-oc-v1-4gb-gddr616gb-ddr4500gb-m2-nv_h23261
Ürün bu gözüme çok uygun f/p olarak geldi
Öncelikle cevap veren herkese çok teşekkür ederim beni oldukça karar vermemde yardımcı oldunuz, mirai kardeşim aynen dediğin şekilde özelleştirme yapmaya karar verdim mayıs başında ekstre kesildiği an çekicem inşallah