givendying isimli üyenin son içerikleri

1. G

Casper Excalibur 2.Nesil Core 5 210H-RTX5060 8Gb-16Gb-1Tb Ssd-ALINIR MI?

Geceleri Vatan Bilgisayarda extra web indirimine girip fiyatı 53 bine kadar düşüyor, peşin fiyatına bölmesi beni cezbetti az bi peşinat verip alacağım taksidi ayda 3.750 ye denk geliyor fakat notebook kültürüm çok yok , açıkçası son kurşunum hanım bir daha bilgisayar almama izin vermez , birkaç...
  2. G

Çözüldü✓ Casper Excalibur 2.Nesil Core 5 210H-RTX5060 8Gb-16Gb-1Tb Ssd-ALINIR MI?

Geceleri Vatan Bilgisayarda extra web indirimine girip fiyatı 53 bine kadar düşüyor, peşin fiyatına bölmesi beni cezbetti az bi peşinat verip alacağım taksidi ayda 3.750 ye denk geliyor fakat notebook kültürüm çok yok , açıkçası son kurşunum hanım bir daha bilgisayar almama izin vermez ...
  3. G

Astım hastası olan birinin olduğu evde nasıl kedi beslenir?

Eşimle ben alerjik astım hastasıyız ve yıllardır hem kedimiz hem kuşumuz var, şöyle söyleyebilirim genel olarak evi kedi tüyünden arındırır ve temiz bakarsan bi problem olmuyor, ama herkesin hastalığı farklı olabiliyor hasta kişiyi eve kedi almadan önce biraz kedili bir ortamda bulundur herhangi...
  4. G

WİNDSTON RED 9 SİGARASI BİRİLERİNDE VAR MIDIR?

Sigaralarda siyah pakete geçilmeden önce Winston sigaralarında son bir paket değişikliğine gidilmişti ve bu değişikliği ilk olarak Winston Red 9 Sigarasını piyasaya getirip göstermişlerdi , daha sonra diğer Winstonlarıda bu pakete çevirmişlerdi. Bu Winston Red 9 piyasadan kalktı fakat çok...
  5. G

CS2'Yİ AÇABİLECEK MİNİMUM FİYATLI SİSTEM TAVSİYESİ

1741178660 Tamam teşekkür ederim tek tek parçalara bakacağım 1741178681 Sanırım öyle
  6. G

Yok hocam sene 2014'te o gaflete baya bir düşmüştüm artık geçti benden :D
  7. G

15k ya ikinci el sitelerinde göremedim fiyatları çok şişirmişler , başka oyunlarda gözüm yok açıkçası konsol oyuncusuyum cs2 oynamak için düşünüyorum sadece 1741178020 Hangi platformdan aldınız acaba
  8. G

Bütçemi 2 katına çıkarmam gerekicek sanırım , minimum olarak düşünmüştüm açıkçası
  9. G

Benim kardeşimin 1070'li bir sistemi vardı o kaldırmayınca bu serilerden biraz korktum açıkçası
  10. G

bu 1650 ekran kartları cs2 kaldırır mı genelde bu fiyat bantlarında bu kartı çok görüyorum
  11. G

Bütçem 10.000,00 TL civarı
  12. G

Benim konu dağıldı galiba :D
  13. G

1741175718 Monitörüm duruyor var
  14. G

Arkadaşlar oyun bilgisayarlarımı çocuğun doğum masrafları sebebiyle satmıştım, şu sıralar arkadaşlarla günde 1-2 saat cs2 girmek için minimum bütçe kasa arayışındayım , nasıl bir sistem almalıyım.. CS GO'dan sonra hiç girmediğim için oyun nasıl bir sıçrama yaşadı bilmiyorum..
  15. G

21.000 tl sistem önerisi

Evet onu söylemeyi unuttum ufak tefek dokunuşlar yapabilirsin DDR5 güzel bir sistem fiyat olarak uygun
Geri