Gizemss isimli üyenin son içerikleri

1. Gizemss

Amazon siparişi sorunsuz gelir mi?

Amazon bazen sipariş kargoya verilme aşamasına kadar ücret almıyor. Kargoya verilme aşamasında kartından ücreti alıyor. Eğer durum bu şekildeyse kargoya verilirken siparişinizin iptal olma olasılığı yüksek. Kart bilgilerini tekrar kontrol etmenizi öneririm.
  2. Gizemss

İndirimli Oyunlar İçin 70 Dolarlık Öneri

Çok teşekkür ederim listeyi inceleyeceğim. Teşekkür ederim önerileri için. Metro serisini oynadım, Insurgency'e bakacağım. Teşekkürler Teşekkür ederim. Ghost of Tsushima oynadım, Stalker 2 çok içine çekmedi. Teşekkür ederim. Maalesef bu kadar korkuyu kaldıramam, teşekkür ederim.
  3. Gizemss

Evet ama dediğim gibi para Steam cüzdanımda.
  4. Gizemss

Oynadım teşekkür ederim. Teşekkür ediyorum Bunu da oynadım teşekkür ederim. Ubi mağazasında ne kadar?
  5. Gizemss

Biraz Steam takıntım var saçma bir şekilde. Ama dediğiniz gibi de olabilir, teşekkür ederim. Oynadım :( Şimdi inceliyorum teşekkür ederim. En son oynadığım Hades 2 ve Persona 5. Genel olarak hikaye ve oynanış arıyorum.
  6. Gizemss

Çok sevdiğim bir oyun tarzı değil. Hikaye ağırlıklı tarafındayım daha çok.
  7. Gizemss

Valla çoğu oyunu oynadım ya. :D Teşekkür ederim önerin için. Bunları önerir misiniz?
  8. Gizemss

Hepsini oynadım, bitirdim. Kütüphanemde var. Öneri için teşekkür ederim yine de.
  9. Gizemss

Merhaba, Oyunları Steamdan almam zorunlu. Çünkü para Steam cüzdanımda. 70 dolarlık bir bütçem var. Steam indirimlerinde oyun önerilerine açığım. Hikayeli oyunlar ağırlıklıdır benim için. Şimdiden teşekkürler.
  10. Gizemss

Steam profillerinizi atın

https://steamcommunity.com/id/randomkid07/ değişik biraz
  11. Gizemss

Epic Games'in dağıttığı oyunlar sizi tatmin etti mi? [ANKETLİ]

Ücretsiz bir şekilde herkese oyun dağıtılıyor ama insanlar memnun değil, çok garip geliyor bana. Epic Games ücretsiz oyun dağıtan bir platform değil, sanırım insanlar bunu unutuyor. Steam gibi, Ubisoft Store gibi bir mağaza. Neden verdiği ücretsiz oyunu alıp denemek yerine kötülüyorsunuz onu da...
  12. Gizemss

Ets 2 90 km/s sorunu

Rica ederim.
  13. Gizemss

Ets 2 90 km/s sorunu

Ayarlardan oynanış ayarlarına girdiğinizde hız sınırlayıcısı adında bir seçenek göreceksiniz. İşareti kaldırdığınızda hız limiti de kalkacaktır.
  14. Gizemss

Yardım Baldur's Gate 3 ile ilgili bir kaç sorum var.

Baldur's Gate 3'ü iade etmeni öneririm. Düşünceme göre senlik bir oyun değil gibi. Oyun yönlendirme konusunda elinden tutmuyor. Çünkü her olaya, her hikaye ve her kişiye yaklaşımını tamamen sana bırakıyor. Diyaloglar önemli, okumak gerekiyor. Yaptığın seçimin sonuçları çok farklı yerlere...
  15. Gizemss

XBOX Gamepass tavsiye

6 kere alabilirsin abonelik. Her aldığında 1 ay uzuyor.
Geri