evet kasayı temizledim ondan sonra oldu galiba kabloları söktüydüm ve kendim taktım hangi kablo onu temsil ediyor bilmiyorum temsili bir kablonun resmini atarmısın
Selamlar ASUS TUF Gaming GT301 kasasına sahibim ve geçen kasanın sol ön tarafındaki porta flash soktum çalışmadı telefonu taktım jarz doldurmaya başladı baska flashlarda dendedim olmadı klavye/fare de denedim çalışmadı konulara baktım bulamadım bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri varmı...
selamlar evimde bulunan prizlere pek güvencim yok ve akım korumalı priz ve uzatma kablosu almayı düşünüyorum konu hakkında önerebildiğiniz prizler varmıdır?
arkadaşlar ekran kartını günncelledikten sonra oldu bunların cıkması ama eminde değilim gözüme yeni yakıldı ve neyden kaynaklı anlayamadım bi yerde görmedim monitörü garantiye yollamak mı gerekiyor yada kablolardanmı bilemedim cümle cok değişik oldu farkındayım olayı anlatamadım resimde...
Selamlar yeni pc topladım ve ramlarımın 4000mhz yerine 2133 de çalıştığını gördüm bunu 4000mhz nasıl çekebilirim
ramler ;https://www.itopya.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjaws-v-siyah-4000mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram_u10901