GizliSekmeS isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kasanın ön USB girişinin bir tanesi sadece şarj ediyor

evet kasayı temizledim ondan sonra oldu galiba kabloları söktüydüm ve kendim taktım hangi kablo onu temsil ediyor bilmiyorum temsili bir kablonun resmini atarmısın
  2. G

Kasanın ön USB girişinin bir tanesi sadece şarj ediyor

Selamlar ASUS TUF Gaming GT301 kasasına sahibim ve geçen kasanın sol ön tarafındaki porta flash soktum çalışmadı telefonu taktım jarz doldurmaya başladı baska flashlarda dendedim olmadı klavye/fare de denedim çalışmadı konulara baktım bulamadım bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri varmı...
  3. G

PAPARA İLE NESİNEYE PARA YATIRMA YÖNTEMİ YOK MU?

idda bayiler bosunamı var git ordan oyna
  4. G

Akım korumalı prizler hakkında önerileriniz lazım

selamlar evimde bulunan prizlere pek güvencim yok ve akım korumalı priz ve uzatma kablosu almayı düşünüyorum konu hakkında önerebildiğiniz prizler varmıdır?
  5. G

Yardım Ekranımda değişik şeyler çıkmaya başladı ASUS TUF GAMING VG249QM1A

arkadaşlar ekran kartını günncelledikten sonra oldu bunların cıkması ama eminde değilim gözüme yeni yakıldı ve neyden kaynaklı anlayamadım bi yerde görmedim monitörü garantiye yollamak mı gerekiyor yada kablolardanmı bilemedim cümle cok değişik oldu farkındayım olayı anlatamadım resimde...
  6. G

Yardım 1 Adet ssd var elimde ama 2 diske ayrılmış

Selam arkadaşlar pc de takılı 1 adet ssd var ama bu ssd 2 diske ayrılmış bu iki diski birleştirmek istiyorum nasıl çözerim
  7. G

4000mhz ramlerim 2133 de çalışıyor

RYZEN 5 5600 1692667757 sabah bios atarım 1692668128 cpu z Memory kısmı şimdi jeton düştü
  8. G

dostum onu nasıl yapacagim
  9. G

yok knk geçmiyor
  10. G

Selamlar yeni pc topladım ve ramlarımın 4000mhz yerine 2133 de çalıştığını gördüm bunu 4000mhz nasıl çekebilirim ramler ;https://www.itopya.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjaws-v-siyah-4000mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram_u10901
Geri