Gjea isimli üyenin son içerikleri

1. Gjea

🔥İndirim Altınyıldız 4 Adet Polar 🔥 1.199₺

Kupon kişiye özel mi
  2. Gjea

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Konu sahibine teşekkürler sayesinde iş yerinde kullanmalık gömlek aldım
  3. Gjea

Money karta nasıl para yüklüyorsunuz beyler
  4. Gjea

[H3 id='Bu+kod+sadece+belirli+bir+kullanc+grubu+iin+geerli.+Farkl+indirim+frsatlar+iin+takipte+kal+ansn+karma']Bu kod sadece belirli bir kullanıcı grubu için geçerli. Farklı indirim fırsatları için takipte kal, şansını kaçırma![/H3] Neden böyle der? Supervpn ile yeni hesap açtım
  5. Gjea

Kasanın ışıkları neden yanıp söner?

Valla ben iade ettim kasayı
  6. Gjea

Bajaj pulsar ns 125 mi benelli 125s mi

Pulsar Ns 125 tercih ederim
  7. Gjea

Yardım yeni başlayan biri için rs200 vs ns200

Rs200 derim ben yakışıklı bi motor güzel görünüyor
  8. Gjea

A2 ehliyet ne kadar tutar

Yaş 30 A2 yakın zamanda aldım A için tekrar kayıt olabiliyor muyum yoksa a2 aldığım için 2 yıl beklemek zorunda mıyım
  9. Gjea

Öneri Motor önerisi a2 ehliyet

ben rs200 aldım gayet memnunum duruma göre sonradan sırayla r25 ve 450sr ya geçilebilir sanırım a2 oralarda tıkkanıyor galiba artık :D
  10. Gjea

GetirYemek 50 TL Kupon

Bu kod kullanışmış diyor yine ya
  11. Gjea

Yazlık ekipman önerisi

Ehliyetimi yeni aldım ve 1 haftadır Rs 200 sürüyorum ama sadece Hjc F70 kaskım var. Yazlık Eldiven en fazla 2-3k 3 mevsim Mont 4-5k Pantalon - 2k Ayakkabı 3-4k Bu bantlarda ne alabiliriz acaba?
  12. Gjea

Yeni Rs200 neden arıza lambası yakar

3günlük motorum daha 49 km de arıza lambası yanıyor neden olabilir acaba? Yanıp sönme durumu yok hep ışık yanıyor 15 km felan gittim sönmedi. Sadece dün akşam kaldırıma çıkmaya calistigimda birinci viteste çok fazla gaz verdim motor bayağı bağırdı bunun etkisi olabilir mi?
  13. Gjea

Yeni motorda sigorta ve kasko hakkında

Merhaba, Pulsar serisi yeni bir motor almaktayım. Yeni motorda sigorta ve kasko hakkında yardımcı olabilir misiniz hangi firmalar iyidir?
  14. Gjea

🔥İndirim Getir yemek 100₺ indirim

çalışmıyor yine ya
Geri