Gjhnffkfv isimli üyenin son içerikleri

1. Gjhnffkfv

Kürek Kemiği Çıkıntısı Nasıl Geçer?

Dün başladım fizyoterapist’e özel olarak. Ama yani egzersiz yaptığım halde çıkıntılı ve yaralı kolumu geriye döndürünce kürek kemiğim ağrıyor ve ses geliyor napıcam bilmiyorum ya off 😥
  2. Gjhnffkfv

Anladım saolun. Yani inşallah düzelir yaa 7 aydır çıkıntının verdiği garip bir his vardı.
  3. Gjhnffkfv

Çektirdim fakat yıpranmış dediler. 1674224070 Umarım sonsuza kadar böyle kalmaz yaaa off 😣
  4. Gjhnffkfv

Arkadaşlar bundan 7 ay önce sol kolumu geriye zorladım o günden beri kürek kemiğim o zamana göre az ağrıyor ve bir çıkıntı hissediyorum. Yatağa yattığımda sol kürek kemiğimin daha dışta olduğunu ve sırtıma battığını hissediyorum. Sizce bu neden olmuş olabilir ve ameliyatsız geçer mi fizik tedavi...
  5. Gjhnffkfv

İphone SE 2020 Ne Kadar Eder?

7 aylık çiziksiz ve kusursuz hiç bir sorunu olmayan iPhone SE 2020 Siyah 64 GB cep telefonum var! Sizce 2.el olarak bunu maximum kaç paraya satabilirim? Pil Sağlığı: %89 Garanti Süresi: 2024 Mayıs
  6. Gjhnffkfv

Monitör ve Çözünürlüğü Kaç Olmalı

(Bütçe 5000 TL) Merhabalar, ben oyun ve yazılım için bir monitör alacağım. Sizce 23,8” yeterli midir yoksa 27” ilk mi alayım? Birde 1920x1080 çözünürlüğünde mi mantıklı olur yoksa 4K’mı?
  7. Gjhnffkfv

Asus Monitör Tavsiyesi (5000 TL Bütçe)

Arkadaşlar; 27” IPS panel 120 hz veya üzeri 1920x1080 FULL HD 5000 TL Bütçeli Oyuncu Monitörü önerisinde bulunur musunuz?
  8. Gjhnffkfv

Evde Kol Kası Nasıl Yapılır?

Peki sence kaç kg olması gerekir? 5 KG’yi bile zor kaldırıyorum. 🤣😂
  9. Gjhnffkfv

Evde Kol Kası Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar ben sadece evde şınav mekik ve dambıl ile çalışarak biceps ve triceps kol kası nasıl yapabilirim? Boy: 180 cm Kilo: 65 KG Yaş: 16. yani şu an zaten çok az kas var ama çok az derecede yani. Yani düzenli olarak 5 kg dambıl kaldırıp şınav ve mekik çekerek kaç ayda baya bir kol kası...
  10. Gjhnffkfv

Kürek Kemiği Kas Yırtılması Nasıl Geçer?

Fazla ağrı yok ama 6 aydır tamamen eski haline dönmedi yani geri sallayınca boşluk varmış gibi garip bir his oluyor.
  11. Gjhnffkfv

Yani şu şekilde söyleyeyim sol kolumu arkaya götürdüğümde çok hafif ağrı veya batma gibi bir his oluyor ve diğer kolumda olmayan garip bir gıcırtı sesi geliyor sence geçme ihtimali yüksek midir? 1673045555 Çok saolun 😊 Umarım dediğiniz gibi geçer. 6 aydır tam geçmedi hala bazı ufak ağrı gibi...
  12. Gjhnffkfv

Ya sadece kolumu yanlış biçimde arkaya attığım için oldu be 😣 Aslında çok saçma bu durum bence. Boşu boşuna kaşı yırttım. Sizce geçme ihtimali var mı egzersiz ile?
  13. Gjhnffkfv

Hayır. Onun hakkında bir şey söylemedi.
  14. Gjhnffkfv

Arkadaşlar 6 ay önce sol kolumu esneme amaçlı hızlıca geriye doğru salladım ve o günden beri sol kürek kemiğim biraz ağrıyor ve sol kolumu geriye kaldırınca garip bir his oluşuyor ve sürtünme benzeri bir şey oluyor. Bu nedenle de doktora gittim ve kürek kemiği ve omuzu bir birine bağlayan kasta...
  15. Gjhnffkfv

Tendon Kopmuş Olabilir mi?

Selam Arkadaşlar! 6 ay önce dışarıdayken gerinme hareketi olarak sol kolumu çok hızlı ve çapraz bir şekilde yanlışlıkla geriye doğru salladım ve tam o an çok az kütürdeme sesi gibi bir ses çıktı ve aşırı derecede ağrı hissettim. Şimdi ağrı azaldı neredeyse yok denecek kadar ama mesela uykudan...
Geri