gkkklp isimli üyenin son içerikleri

1. G

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra ekrana görüntü gelmiyor.

Merhaba, geçen gün hazır bir sistem satın aldım. Ekran kartı ve ramini taktıktan sonra driverlarını yükleyerek bilgisayarı kullandım ve kapatıp tekrar açtıkran sonra görüntü gelmemeye başladı. Çıkarıp tekrar takmayı denedim fakat sorunum düzelmedi. 10 saat geçtikten sonra başlatınca görüntü...
  2. G

🔥İndirim Samsung Odyssey G7 28 1ms 4K 13.899 TL

Monitörü kullanıyorum, 1 ms gtg
  3. G

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

Parayı Akbank hesabıma çektikten 2 dakika sonra geldi, paylaşım için teşekkürler
  4. G

Bu Afterburner değerleri normal mi?

Doğru ayarları açmış mıyım bilmiyorum arkada sadece discord çalışıyor sürücüler de güncel ama sağa sola koşarken fps droplar giriyor 60fps sabitlesem bile 60dan 45e drop yapabiliyor.
  5. G

Bu Afterburner değerleri normal mi?

Merhaba, yeni bir sistem topladım ve çoğu oyunda çözemediğim bir şekilde ani FPS stutter, drop yaşıyorum (120>75) ve oyun zevkimi bozuyor. Yanlış bir şeyler yapmış olabilir miyim? Kablolama vs. boşta afterburner değerleri bu şekilde hiçbir ayara ben dokunmadım. Normal midir? red devil 6700xt...
  6. G

Bu Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Parçalara sahibim sadece ekran kartı almam gerekiyor. Dediğiniz kart 1080p oyunculuk için fazla kalır mı sizce? Singleplayer oyunlar oynuyorum ağırlıklı. 1679147121 6750XT düşünüyorum aslında ama gördüğüm kadarıyla gerek yok falan diyorlar. 2 3 seneye oyunlar zorlamaya başlar gibime geliyor...
  7. G

Bu Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Merhaba, bütçem 9-11K aralığında, 1080p monitör ve bu parçalarla birlikte kullanacağım; Kasa: Dark Guardian 4x12cm RGB Anakart: Asus TUF Gaming B450M-PLUS II 4400mhz İşlemci: Ryzen 5 5600 PSU: COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC SSD: Kioxia 500GB Exceria Plus G2 Serisi NVMe...
  8. G

Ramleri 3600 mhz'e çıkartamıyorum restart atıyor sürekli.

3000mhz kadar çıkartabildim daha fazlası restart atıyor. neyse sorunu öğrenmiş oldum sağ olun.
  9. G

OC olarak destekliyor 1668886456 Zaten yakında işlemci de değiştireceğim ama anladığım kadarıyla sorun işlemcinin desteklemesi değil mi?
  10. G

Merhaba. Yeni aldığım 2x8(16) 3600Mhz GB RAM'leri taktığımda biosta 2400 olarak gözüktüğü için D.O.C.P açarak 3600e çekmeye çalıştığımda bilgisayar sürekli reset atıyor sonra F1 tuşuna basıp beni tekrar bios ekranına gönderiyor. Acaba PSU voltajı veya gücü mü yetmiyor tam olarak bilmiyorum...
  11. G

Çözüldü✓ rx6600 xt ve r5 5600 için anakart önerisi?

Bu anakart için r5 serisi bios güncellemesi gerektirir diye birkaç yorum gördüm onu nasıl çözebilirim bilgim olmadığından soruyorum.
  12. G

Çözüldü✓ rx6600 xt ve r5 5600 için anakart önerisi?

Güzel bir hazır sistem bulamazsam yakında bu parçaları temin edip bir sistem toplamayı düşünüyorum. rx6600 xt ve r5 5600 için tam performansını alabileceğim bir anakart önerebilir misiniz çok uçuk fiyatlı olmayan?
Geri