GkOgK isimli üyenin son içerikleri

1. GkOgK

Gigabayt 3060 12 GB Eagle Ekran Kartına Uygun F/P İşlemci Önerisi Olan Varmı

Direk PC yi açtığım gibi başlıyor sayılır açılması falanda bi garip 1777913499 Reis üste yazdım etiket atmamış üstekiler var
  2. GkOgK

3060 12 gb eagle i3 12100f 16 gb 3200mhz ram H610m ddr4 1 tane ssd 512 gb lık 1 tane hdd 1 tb kasaın psu su var markasını bilmiyorum 550 lik
  3. GkOgK

Şuan aktif İ3 12100f var ama bilgisayarı kullanırken yavaşlığını hissediyorum bunu satıp yerine alabileceğim işlemci ne olur intelden devammı etmeliyim amd ye geçmelimiyim?
  4. GkOgK

Realtek 8812BU bağlantı kopuyor

Reis normal oynarken de oluyor bide pc açılırken daha fazla oluryor
  5. GkOgK

reis tekrar ediyor aynı hata
  6. GkOgK

reis söylediklerini yaptım yardımın için teşekkürler tekrarlarsa yazarım buraya başkaları bidaha uğraşmasın
  7. GkOgK

Pc yi açtığımda sorunsuz bağlanıyor ama biraz vakit geçince bi anda kopuyor 20-30 sn sonra tekrar bağlanıyor sonra tekrar kopuyor bi süre seri seri kopup bağlanıyor sonra düzeliyor birkaç saat sonra aynı döngü tekrar ediyor sorunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  8. GkOgK

45.000 TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

https://www.itopya.com/vok-spring-ii-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ddr4-1tb-m2-ssd-geforce-_h29457#kategori_9 ekran kartını 5060 yapıp işlemciyide kafana göre iyi yaparsan iş görür reis
  9. GkOgK

TRAY VE FANSIZ İŞLEMCİ Alınır mı?

tray olmasının nedeni nedir reis bilgin varmı
  10. GkOgK

TRAY VE FANSIZ İŞLEMCİ Alınır mı?

Alınırsa ne kadar fiyat farkı olursa almak mantıklı olur
  11. GkOgK

En iyi kullanılabilecek fp işlemci önerileri

eyvallah reis sağolasın bide bilgisi olan varsa sevinirim yakın zamanlarda indirim falan olacakmı bilindik sitelerde falan
  12. GkOgK

chatgpt ye falanda sordum reis şuan oyun tarafında en fazla önerilen amd işlemci 7800x3d galiba ama arada yayın falan açarsam sorun çıkarırmı ondan şüpheliyim
  13. GkOgK

çoğunlukla fps oyunları ama gta6 çıkana kadar ekran kartınıda yenilersem gta6 gibi grafiği yüksek oyunlarda oynarım
  14. GkOgK

reis 7700 okadar vereceğime Ryzen 7 7800X3D daha mantıklı değilmi
  15. GkOgK

EKRANKARTI GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192 Bit Yeni bir anakart almayı pilanlıyorum oda ASUS TUF GAMING B650M-E WiFi oyunları rahat darboğazsız oynatabilecek ileride ekran kartını yükseltsemde fazla sorun çıkarmayacak işlemci önerirseniz sevinirim.
Geri