Aynen bende o şekilde düşündüm ekran kartına undervolt yapıp voltajı düşürmeyi planlıyordum ama yinede ucu ucuna yeticekti cokta kaliteli bir psu degil değiştiricem işlemcidede arada ufakta olsa render alırım diye 9800x3d düşünmüştüm çekirdek hızlarında 7800x3d le baya bi fark var ısınma...
Güç kaynağımı değiştiricem en iyisi ona karar verdim hem ileriye dönük olarak daha iyi olacak elimdeki sınırdaydı 700w sıkıntı yaşama ihtimalimde vardı işlemci olarak da 9800x3d düşünüyorum çünkü
Teşekkür ederim fakat psu m hazır kasa içinde geldi ve kutusu yoktu sanırım böyle bir şansım yok sapphire modeli çift girişle nasıl 350 w çekiyor acaba
1751577891
Malzeme kalitesi olarak powercoler nasıldır acaba bilginiz varmı sapphire ile karşılaştırıldığında
Merhabalar rx 9070 xt ekran kartı almak istiyorum fakat istediğim asus tuf modeli 3x8 pin güç girişli benim psu 2x8 sadece sapphire pulse modelinde 2x8 pin var çoğaltıcı gibi bir şey bulmam mümkünmü yoksa pulse modelinimi tercih etmeliyim ne gibi fark olur 2 ile 3x8 pin arasında
hocam bu ram single slot olarak 2 adet veriliyor problem olurmu tek merak ettiğim bu bende bu ramleri düşünüyorum fiyatına göre bence çok mantıklı sk hynix bellekler sayesinde 7000+ mhz lere overclock edilebilir diye biliyorum
Soğutucu- Enermax ETS-T50A-BK-ARGB
Anakart- Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX
İşlemci ile uyumlu çalışırmı problem yaşarmıyım 2 k oyun için kullanıcam render vs yapmıyorum fiyat olarak 7800x3d ilede cok farkı yok 9700x daha güncel olduğu için tercih ettim mantıklımı soğutmada 65 w da...