Gladius0 isimli üyenin son içerikleri

1. Gladius0

Kapandı! Banka sorunu

Dün gece 11.40-12 civarlarında laptop alacaktım hepsiburadadan ama ziraat uygulamasına gelip hesap seçtikten sonra bu hatayı verdi sebebini bilen var mı ? Not: kartta para var yetiyor
  2. Gladius0

Max 19k oyun laptopu

Oyun,okul,ev için kullanacağım boyutu fark etmez performansı iyi olsa güzel olur, önerirseniz çok müteşekkir olurum.
  3. Gladius0

10-15k ev-okul-oyun için laptop önerisi

Çoğunlukla İnternette gezicem bazen oficce e falan girebileceğim. Arada bir de biraz orta sistemli oyunlar oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Vatan veya Teknosa dan alacağım internetten alamam Acer Aspire 3 e baktım ama güzel değilmiş
  4. Gladius0

youtube olmayan videoya telif

youtube kanalımda hiç video yok ama dün hesabımdaki bir videonun telif hakkı nedeniyle kaldırıldığını söyledi. Ben öyle bir video paylaşmamıştım ve hesabım topluluk kuralları nedeniyle dün kapatıldı ne yapabilirim ? hesaba birkaç gündür girmedim
  5. Gladius0

lisede 2 yılım boşa geçti

10. sınıf öğrencisiyim ve 1 aya 11. sınıf olacağım ama lise notlarım çok düşük. notlarımı çalışıp yükselteyim diyorum ödevlere başlamadığım için birikmiş ödevlerim var. Ödevlerini niye yapmadın derseniz bir yıldır mental sağlığım çok kötü durumdaydı bir şey yapmaya çalışsam sürekli notlarım düşük...
  6. Gladius0

Çözüldü✓ USB kök hubları sildim

Evet denedim şuan geri yüklemeyi deniyorum 1646598181 Tamam geri yükleme ile oldu teşekkürler
  7. Gladius0

Çözüldü✓ USB kök hubları sildim

Arkadaşlar mouse ve klavyem gidip geliyordu bende internetten baktım adam bana kök hubları sil dedi sildim ama yeniden başlatınca geri gelmediler fare fln en azından çalışıyordu güncelle dediğimde hata veriyor olmuyor güncelleyemiyorum format falan atsam düzelir mi ağlamak üzereyim lütfen cevap...
  8. Gladius0

Eski laptop için ssd win 8.1 mi 10 mu ?

Win 10 iyi ama bilemiyorum eski olduğu için 8.1 mi kursam diye
  9. Gladius0

Eski laptop için ssd win 8.1 mi 10 mu ?

Merhaba benim eski bir laptopum var.ssd alıp windows 10 pro kurmuştum ama şimdi bilgisayar yavaşlamaya başladı 8.1 e geçmeli miyim? Windows 10 da olup 8.1 de olmayan ne özellikler var? Core i2 duo T5850 2.16 ghz (2.2)4 gb ram Radeon hd ati mobility 3400 120 gb sandisk add plus
  10. Gladius0

Laptop ısınma sorunu

Arkadaşlar milattan kalma bir laptopum var.şu sıralar oyuna girince normale göre FPS çok düşük,bilgisayar soğutucum var.yarın bir tamircide bakım yaptırcam ısınmaması için ne yapmalıyım?
  11. Gladius0

bilgisayar oyuna girince kapanıyoe

oyunda cpu 100° buluyor fanlar çok hızlı dönmeye başlıyor 1620721775 cpu boşta 70°
  12. Gladius0

bilgisayar oyuna girince kapanıyoe

oyuna giriyorum bi 10 dk sonra bilgisayar kendini kapatıyor ısıdan soğutucu kullanıyorum ama hala kapanıyor ne yapmalıyım (oda sıcakken oluyor)
  13. Gladius0

kafa dağıtmalık oyunlar low pc

arkadaşlar ben böyle stres olmiadan takılabileciğim bir oyun arıyorum
  14. Gladius0

windows 10 ssd kopyalama

Kurmayı denedim ama kurulurken bana kurma yolu seçtirmedi direk kurulumu başlattı
  15. Gladius0

windows 10 ssd kopyalama

win 10 kurulu hdd diskimi ssd ye kopyalayıp bios menüsünden başlangıcı ssd yaptım ama windows hdd den başladı yardım eder misiniz?
Geri