GlHarry isimli üyenin son içerikleri

1. G

Uzay montaj için power switch

hayır çıkartmaz, istersen hiç para bile harcama, tornavida ile çalıştır pcyi.
  2. G

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Cinebench R23 Puanı Çok Düşük!(Kapalı)

ekran kartı driveri güncelliyorum farklı bir şey yapmıyorum. windows güncellemeleri sadece 1736414095 Arkadaki tüm programları kapatıp test yaptım, normal görünüyor. Şimdi hangi program işlemcimi yiyiyor onu bulacağım. Konu kapalı.
  3. G

Şöyle bir sistem işini görür, dişi-dişi jumper kablo al, birini anakarta diğerini de switche takarsın.
  4. G

jumper kablo al, power switch al robotistan gibi yerlerden. işin görülür. ya da iletken bi cisim ile her seferinde power pinlerini birbirine değdir anakarttan sonuçta uzay montaj
  5. G

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Cinebench R23 Puanı Çok Düşük!(Kapalı)

Eşine rastlamadığım puanlar alıyorum. PBO+CO olmasına rağmen 7300-7400 puan veriyor sistem. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. 240mm DEEP COOL marka yeni sıvı soğutmam var, termal macunum mx6, düzgün uygulanmış halde. Sıcaklık değerlim bu yaptığım testte 61 i geçmedi, çekirdek saati 4550 yi geçmedi.
  6. G

DOLANDIRICI MI BUNLAR

evet kanka dolandırıcı, hesabına para geçecek diyor ve senden eksik olan bazı bilgileri doldurmanı istiyor. Sen de bilgilerini bir hiç uğruna karşıya vermiş oluyorsun :D
  7. G

El konulan telefon iadesi

geçen de bu konuyu açmıştın, bir gelişme olmadı mı daha ?
  8. G

Yardım Ekran Kartının Pini Kırıldı

senin kırdığın ürünü garanti tamir etmez dostum, kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışında kalır. Acemi olduğunu bu şekilde de belirtiyorsun zaten. Benim acemilikten kastım bilgisayarı söküp takmaktan ibaret değil, donanımsal olarak da bilgi sahibi olmak. Acemi değilim diyorsun ama...
  9. G

Flash Belleğe attım her şey silinmiş nedeni nedir acaba geri getirebilir miyim

Çözümü var. Virüs ile alakalı bir durum. Aşağıdakileri yaptıktan sonra, dosyaları yedekleyin ve flaş belleği biçimlendirin. flaş belleğin içindeyken klavyede shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın. Bağlam menüsünde "PowerShell penceresini burada açın" seçeneğini seçin. Açılan komut isteminde...
  10. G

Necrosleep net creppypasta

bi adam var, scamlenio, hap içip yamyam olup ded oluyor.
  11. G

BABALAR VİRAJI ALIR BEN ALAMADIM

Tabi araç senin olmayınca, hor kullan kullanabildiğin kadar. Acaba aracı sen kendi paran ile almış olsaydın böyle maytap geçer miydin?
  12. G

Anahatari nasıl alacağım?

çelik kapı dili nasıl? İçe doğru oto kitlemeli mi yoksa eski tip standart mı? Kapı evin içine doğru açılıyor ise kapı kolunun olduğu sağ alt köşeye tornavida gibi bir şeyi sapla, kaktır ve tornavida ile bir boşluk yarat. Ardından bir kart ile dili açabilirsin.
  13. G

R5 5600 sistem için ekran kartı önerisi

1080p monitör ile 4060 kullanıyorum işlemcim de 5600. Ben memnunum şahsen.Çoğu AAA oyunu ULTRA grafiklerde eğer dlls son sürümü var ise 60fps bandında rahat oynatıyor. Frame generation olması çok iyi, kayıpsız oyun keyfi veriyor ondan dolayı 3000 veya alt seri önermem. 4060 üzmez ama Nvidia...
  14. G

Yardım m.2 ssd ile dönüştürücü taktım ama sistemde görünmüyor

disk managment üzerinden kurulum yapmalısın. Youtube üzerinden " sıfır alının ssd nasıl kurulur" videolarını izleyip yapabilirsin.
  15. G

Amazon prime üyelik indirim

o zaman acıtasyon yapma monitör de alma kral :D? Soruna gelecek olursak evet alabilirsin.
Geri