Merhabalar, yüksek lisans tezim için 5 dk lık anketimi yapabilir misiniz?
Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun oynayan...
Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun oynayan...
hepsi benim :( kısa sürede 70 kişi bulmam lazım bu sebeple burayı meşgul ettim az kaldı kusura bakmayın ve teşekkür ediyorum dolduran herkese
1730894305
Raporlama sebebinizi anlamadım. Doldurmak istemeyen doldurmuyor zaten.
Çok teşekkür ediyorum. Evet şahsen ben de sıkıldım hak veriyorum. Sorular ekleme çıkarma yapamayacağım sorular olduğu için bu şekilde göndermek zorundaydım. Sağolun. Umarım
Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun...
Allah razı olsun ya biraz uğraştırdı uzun diye ve dc kapandığı için yeterli kişiyi bulamıyorum
1730483044
bunların sebebi orijinal formları değiştirememekten kaynaklı aslında evet gereksiz sürüyor bazen
https://forms.gle/82cxfmJLRuTykmC8A
Anketi...
çok teşekkür ederim tabii ki
1729965652
Aslında evet tekrar eden sorular mevcut fakat bunlar etik kurallar gereği ekleme çıkarma yapamayacağım sorulardı o yüzden bu şekil oldu yine de çok teşekkür ediyorum :)