Merhabalar. ASUS DUAL RTX 3060 Ti O.C ekran kartım bulunmakta. İşlemcim ise R5 5600X
Sorunum ise şöyle;
Yük altındayken (Insurgency SandStorm Ultra Ayarlar) MSI Afterburner ile baktığımda fan hızım %79 'da çalışıyor ve 2050 - 2100 rpm arasında fanlar dönüyor. Sıcaklık hep 64 - 66 arasında gidip...
bende de b550m-k model anakart var ama psu rampage. Arada kaldım iyice. PSU kesinlikle değişcem. Ama ses hala devam ederse anakartta büyük ihtimal o zaman bu gaming modelleri oluyor ondan alıcam biraz afilli olsun.
Hocam indirimli sistemler oluyor. Pch vok da ve techno gibi yt kanallarını takip et. Da ve Abdullah beyin iglerini takip et paylaşıyorlar. Şuan 15kya sistem var paylaşmışlar.
Merhaba Ryzen 5 5600x ve cıooler master 240mm sıvı soğutmam var.
Bu Asus optimal mode nedir. Bi normal var bi de Optimal. (Bu ayar işlemci mhz değerini mi sabitliyor yoksa kullanılmayınca (sistem boşta kalınca) işlemcinin mhzlerini yine düşürüyor mu? Yani sistemi hiç kullanmazsam benim işlemci...
Şikayeti olmayan firma yok ama Turknet özellikle müşteri temsilcisinde sıkıntılar yaratıyor. Şikayetvar'da ve kendi üni arkadaşımda da bu sıkıntılar olmakta. Yani konuyu direkt arkadaşım sayesinde yaşıyorum da burada yazıyorum.
Turknete zam geliyorsa diğer firmalara da zam gelecek o zaman. Benim altyapı Turk Telekom int Turk telekom. Aboneliğim bittiğinde Turkcell 1000'e yada Turknet Gigafibere başvurcam. Hayırlısı.
Ayrıca Turknet'in müşteri hizmetleri sıkıntılı diye duydum ve gördüm şikayetvardan.
Google'a turknet...