Global1 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Faceit Guvenilir mi ?

abimin ziraat kartında sanal kart var oradan alacam 1696456956 premium da odul felan veriyor
  2. G

Faceit Guvenilir mi ?

knk parasından degilim daha once hiç alısveris yapmadım kart benim degil abimin kartı o yuzden tedirginim biraz
  3. G

Faceit Guvenilir mi ?

su sıralar vaktım bol oynayabilirim sizce değer mi 60 tl verip kasmaya
  4. G

Faceit Guvenilir mi ?

hocam siz daha once faceit oynadınız mı veya su an oynuyor musunuz görevleri zor mu
  5. G

Faceit Guvenilir mi ?

görevleri yapmak mantıklımı görev için alsam
  6. G

6700xt vs 4060 hangi sistemden almalıyım

amd al derim bende su an aynı kartı kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı yinede iyice arastır derim
  7. G

Faceit Guvenilir mi ?

Merhaba arkadaslar abimin kartı ile faceite uye olmak istiyorum guvenilir mi premium alacam bankasının sanal kartı varmıs onun ile uye olacam yardımcı olur musunuz
  8. G

Oyuncu Laptop Önerisi

Merhaba Arkadaşlar arkadaşım yeni Laptop aldı 5 6 aylık hp victus 22k ya almıştı kasa almak istiyor Laptopu satacak kaç para vereyim bana da Laptop lazım Rtx 3050 Ti 16Gb Ram İ5 12500 Diye biliyorum
  9. G

Yardım Bu Soğutucu Kasama Sığar mı

Benimde anakart ile kapak kapak arası 16.5 civarı sipariş vermiştim umarım olur
  10. G

Yardım Cs 2 Kasma Problemi Genel mi

knk ben sadece bende sorun var sandım 1695855754 yuksek ayarlarda 300 350 fps veriyor ama göruntu bozuk tam surum gelene kadar beklerim
  11. G

knk göruntu çamur gibi yuksekte olmasına rağmen ne yapmak gerekir
  12. G

Arkadaslar cs2 yukledim oyuna girdim botlarla antreman yapayım dedim oyunda bir kaç adım attıyorum 2 saniyeliğine drop giriyor göruntu ayarları yuksek olmasına rağmen çok kötuydu surekli kasıyor sizdede boyle mi bende mi sıkıntı var
  13. G

CS:GO Devri An itibariyle bitti, Hoş geldin CS 2

knk hile muhabeti olursa valo devam eder bence
  14. G

CS:GO Devri An itibariyle bitti, Hoş geldin CS 2

amd için yok mu bu ozellik gelir mi amd ye
  15. G

Yardım Bu Soğutucu Kasama Sığar mı

Knk şimdi ölçtüm tekrar kasaya bakmak için 17 cm cıkıyor anakart dan kasanın kapağına ve uğultu sesi demişsin rahatsız edici bir şekilde mi sürekli var mı
Geri