gloomywoods isimli üyenin son içerikleri

1. gloomywoods

R5 7500f işlemci ve 5060ti16gb kurduğum sistem parçaları nasıl?

Öyle diyorsanız msi spatium m480 iyi bir seçim gibi suruyor. Termal pedleri olduğunu da bilmiyordum. Çok teşekkür ederim hocam yardım ve fikirleriniz için.
  2. gloomywoods

Anladım hocam teşekkür ederim. Evet bunlar da kaliteli duruyorlar seçtiğim ve sizin önerileriniz arasından birini seçeceğim öyleyse. Sanırım soğutucuları yok, soğutucu almaya gerek var mıdır ve varsa öneriniz olur mu?
  3. gloomywoods

Bunlar dramli mi oluyorlar hocam?
  4. gloomywoods

Fan rpmlerini kontrol edebileceğim kasa hakkında yardımcı olur musunuz?

Teşekkür ederim hocam yorumun için. Mağazaya gidebiliyor olsam mağazası olsa alacağım yerin orada sorarak halledebilirdim fakat anlamayan biri olarak sistemi toparlayıp kasa fan kontrol gibi kısımlarda takıldım. Montajlatıp öyle satın alacağım ve geldiğinde ekstra uğraşmak da istemediğimden...
  5. gloomywoods

Peki hocam ben pwm olan bi argb kasa bulsam, anakarta uyar mı? Asus b650m-r anakartta 2 giriş var galiba ama emin de değilim. Yani 2 giriş olması fanların 2 tanesini kontrol edebileceğim anlamına mı geliyor yoksa 1 girişe örneğin 4 fanı da bağlayıp aynı anda kontrol edebiliyor muyum?
  6. gloomywoods

Arkadaşlar sistem topladım her şey hazır fakat kasa konusunda takıldım bir türlü içinden çıkamadım. Ben kasa rpmlerini kontrol edebilmek istiyorum. İncehesaptan topladım parçaları sepette şu an ve montaj yaptıracağım. Bana çok karışık geliyor kablolar şu olmalı bu olmalı vs. gibi şeyler. Bir...
  7. gloomywoods

Arkadaşlar biraz daha araştırınca ramlerde dram in daha önemli olduğunu öğrendim. Sitemde belirttiğim Lexar NQ790 1TB Gen4x4 7000/6000MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD (LNQ790X001T-RNNNG) yerine Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1TB 7300/6400MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk almayı düşünüyorum. Bunun hakkındaki...
  8. gloomywoods

Teşekkürler hocam, kasa evet içime sinmedi aslında benim de. Kafada kurduğum bu sistem üzerinden daha iyi bilen kişilerin yorumlarıyla tamamlayayım istedim bende. Ssd hakkında açıkçası çok araştırmadım, 7000/6000 olması bir tık diğerlerinden daha fazla çekti beni diyebilirim. Daha iyisi...
  9. gloomywoods

Merhaba arkadaşlar, bir süredir sistem topluyorum parçalar araştırarak. Daha önce sistem toplamadım hiç. Bu parçaların uyum sorunu olur mu? Olabildiğince bütçe ve araştırmalar dahilince dikkatli seçmeye çalıştım parçaları. Bu sistem nasıldır? Uyum vs. sorun yaşatır mı? Anlayan bilen arkadaşların...
Geri