gLow isimli üyenin son içerikleri

1. G

Çözüldü✓ Ekran kartı kullanımı %0 a düşmesi

Oyuna gelen son güncellemeyle beraber aylardır eziyet çektiğim anlık donmalar tamamen geçti. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler
  2. G

hocam onu yapalı yaklaşık 1 hafta falan oldu sonuçların ss ini almadım ama sonuçlar gayet iyiydi
  3. G

hocam dediğim gibi bunu da düşündüm ama güncelleme sonrasında başlamadı sorun. 2. sayfada bundan bahsetmiş olmam lazım 1713613460 yorumları okudum yapabilecek bir şey yok.. olurda çözümü varsa ve buraya yazılırsa diye ara sıra bakıcam
  4. G

w11 geçtim oyun sanki biraz daha stabil hale geldi fark ediliyor ama anlık takılma halen var. Başka önerisi olan varsa her fikre açığım
  5. G

kanka denemediğim bi bu kaldı bunu da yapıcam galiba
  6. G

ya bu kadar sorunu çözmek istememin sebebi tek oynadığım oyun bu onu da düzgün oynamak istiyorum :/
  7. G

10 defadan fazla yapmışımdır bu dediğini. Bu donmalar bi güncelleme sonrası falan olmaya başlamadı durduk yere sebepsiz bir şekilde donmalar başladı. Örnek veriyorum önceden 3-4 dakikada bir yapıyorsa artık dakika başı bazen fight esnasında 4-5 saniyede bir yapıyor. Demek istediğim gün geçtikçe...
  8. G

hepsi son sürüm hocam
  9. G

küçük bir video çektim, videonun yanında anlık donmanın olduğu sırada grafiklerin durumunuda göstermek adına ss aldım hocam video:
  10. G

hocam onu yapacaksam eğer yarın yapabilirim şuan için biraz geç oldu.
  11. G

Oynadığım oyun Squad, sadece bu oyunda oluyor. 6-7 ay boyunca bi problem yaşamadan oynadım dediğim gibi son 2 aydır bu problemi yaşıyorum
  12. G

Sarı ile işaretlediğim yer oyundan çıktıktan sonraki veriler bilginiz olsun.
  13. G

Başka düşüncesi, önerisi olan yok mu? Normalde bu tür sorunları internetten araştırarak çözer geçerim fakat bunu bir türlü çözemedim
  14. G

Kapalı olduğunu gördüm ve karşılaştığım videoda fps arttırmayla alakalı bir şey olduğunu görünce denemek istedim. Şuan açık ve sorun hala aynı
  15. G

açık değilmiş açmayı deneyeceğim
Geri