Sistemim RX 7600 GPU, Ryzen 5 7500F CPU, Prime A620M-K Anakart, DDR5 2x8 5600MHz RAM ve 512 SSD'den oluşuyor
Bu özellikte bir bilgisayar için en iyi seçenek ne olur? LTSC versiyon mu yoksa CustomOS'mi?
Selam. Baştan söylemek istiyorum "Custom OS kullanma" demeyiniz. Windows 11'e temiz kurulum atıp tüm gereksiz uygulama, hizmet ve geri kalan öğelerden arındırmak istiyorum. Bunları tek tek elimle yapmak istemiyorum, bu duruma en uygun custom os hangisidir?
Selam. 3 gün önce aldığım Machenike GX 30 isimli kulaklığım bugün geldi, ve driverini kurup ses ve mikrofon testi yaptım. Sesin güzel gelmesine karşın, kulaklığın mikrofonu ile konuşurken sesim karşı tarafa robotik geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Selamlar, daha düne kadar Havit Gamenote H2002P isimli kulaklık kullanıyordum, dün maalesef kablosu koptu ve servise göndermek istedim ama 1000 liralık bir ücreti olacağını söylediler, ben bu kulaklığı 7-8 ay önce 1100 liraya almıştım. Kulaklığın fiyatına yakın bir servis ücreti söylendiği için...
Bilgisayarı açtığım andan itibaren başlıyor ses. anakartım asus prime a620m-k, bu hoparlör neye benziyor tam olarak?
1747413814
Evet, bip sesi geliyor kasadan.