https://app.hb.biz/vvHXDBsanANh
Bütçem kısıtlı olduğu için bu karara vardım ekran kartını değiştireceğim onun dışında FreeDOS bir sistem Windows 11 kurmayı düşünüyorum. Ekran kartı hariç diğer bileşenler ile birlikte hafif oyunlar için idare edecek bir sistem midir?
hocam ekran kartını dediğim gibi aldıktan yakın bir süre sonra değiştirmeyi planlıyorum bu kombinasyon hangi oyunları açar ve performans değeri nasıl olur?
Hazır sistem almayı düşünüyorum ve ryzen 5 5500 r5 230 harici ekran kartıyla geliyor ileri zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum fakat önce işlemcinin performansını öğrenmek istedim bu işlemci ile oyunlarda alabileceğim fps değeri ne kadardır veya sorun yaratır mı
Dostum zaten Windows 10 desteği sona erecek. En mantıklı seçenek geçmek. Hem Windows 11'er alıştığın zaman bırakamazsın. Bende ilk geçtiğimde pişman olmuştum fakat sonradan alıştım. Görev çubuğu, arayüzü ve daha birçok özelliği Windows 10'a göre daha gelişmiş.
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sıfır sistem almayı düşünüyordum fakat bütçenin büyük bir kısmını ekipmanlara verdim. 2. el sistemler sorun yaratır mı? Dikkat edilmesi gereken hususlar nedir? Belirtirseniz sevinirim.
Öncelikle herkese iyi günler. Yakın zamanda Dexter adlı diziye başlamak istiyorum. Zekânın başrolde olduğu dizilerden hoşlanıyorum. Bu sebepten ötürü böyle bir karar aldım. Dexter zaman kaybı mı? Spoiler vermeseniz çok iyi olur.
2. el sistemlerden zarar gelir mi. Örneğin 6-7-8 bin TL küsür fiyatlara R5 3600 RX 560 sistemler var. Bu kadar uygun fiyatlı olması olağanüstü değil mi?
İyi akşamlar. 10000 TL'ye kadar bütçem var her türlü yerden sistem tavsiyesine açığım. 2. el olabilir, sağlam ve kullanışlı bir sistem olsun yeter. AMD-İntel farketmez. Dahili ekran kartı olmasın. 16 GB ram olsun. SSD en az 500 GB idealdir. Yaklaşık 10 yıl götürse kârdır. Hedefim Valorant'ta...