Evet doluymuş hocam. Açtığımda hiç dikkat etmemişim siz diyince fark ettim. Anakartın yüzeyi siyah zaten nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konu kapanabilir🙌🏻
Anladım hocam. Yükseltme Yapmak amacıyla alacağım RAM'i bire bir aynı model numarasına sahip 8 GB Samsung RAM şeklinde almak en sağlıklısı olur o halde değil mi? Yanıtınız için teşekkür ediyorum.
Merhaba sevgili Donanım Arşiv Ahalisi,
Gigabyte Aorus 15 BKF model laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum. İçinde takılı olan model ramin aynısından almak istediğim için arkasını açıp baktım.
İncelerken bir husus dikkatimi çekti, ben laptopu alırken Amazon sayfasında 16gb ram içerdiği...
Merhabalar, Predator'umun işlemcisi yandığından dolayı yeni laptop arayışındayım. Kafamda 2 model netleşti. Şöyle sunayım:
Dell Gaming G15 5530: https://app.hb.biz/DCmgGmt711l6
Gigabyte Aorus 15 BKF: https://app.hb.biz/M0U0u9yR7RB7
Bu cihazlar konusunda karar vermeme yardımcı olabilir ya da...
Selamlar, biraz garip bir konu fakat hayat tecrübesi çok olmayan bir kardeşiniz olarak sormak istedim. Çiçek yollamak istiyorum fakat hastanedeki hocalarının yanında utanıp çekinmesini istemiyorum, garip bir durum mu onu da bilmiyorum. Danışmaya falan mı bırakılmasını istemeleyim, direkt...
Anladım hocam, daha önce tecrübem olmadığı için bilemiyorum haliyle. Yine en basitinden başlayayım ram ile, eğer sıkıntı daha büyükse farklı yollar düşünülür.
Merhaba, Acer Predator Helios 300 modeli laptopum oyun açık arkada video izlerken aniden kapandı. Şarj ışığı yanmıyor, geri açılmıyor.
Anakartı söküp inceledim işlemcinin ya da grafik kartının yüzeyinde herhangi bir yanık ya da anormallik göremedim. Zaten grafik kartı yansa da işlemci üzerinden...
Hocam ssd'yi kullanmaya başladınız mı? Ben Fury Renegade'i taktıktan sonra mavi ekran ve uyku modu sorunları yaşamaya başladım, ssd'yi çıkarttığımda sorun ortadan kalkıyordu. İade etmek durumunda kaldım. Halihazırda ilk slotta takılı ssd pcie 3.0, acaba yeni taktığım 4.0 olduğu için bir...
Hocam güncelleme yapayım, yeni ssd'yi çıkarttım, bilgisayarı açtım bu sefer uykuya girip çıkmasıyla ilgili bir problem yaşamadım. Uyumsuzluktan mı oluyor nedir bilmiyorum ama uymayan tek durum da ssd'nin pcie 4.0 olup anakartın 3.0 desteklemesi. Bu durum için de pcie 3.0 hızı alırsınız başka bir...
Windows 11 kullanıyorum hocam belirtmemişim.
1672856061
Rehbere baktım şimdi buradaki komutların birçoğunu denedim. Denediğim çözümler diye paylaştığım kısımda da mevcut.
Selamlar, yakın zamanda Kingston Fury Renegade M.2 NVMe 1TB SSD satın alıp bilgisayarımın boştaki soketine taktım. Fakat taktığımdan beri bilgisayarı ne zaman uyku moduna almaya çalışsam anında kapanıyor. Bazı denemelerimde mavi ekran da aldım. Taktığım ssd'yi çıkarıp bir de öyle denemeyi...
Selamlar, eski Casper F600 model bir laptop'ım mevcut. Dükkana koyacağım. İşletim sistemi mevcut HDD üzerine kurulu, dolayısıyla yavaş çalışıyor. Yeni bir M.2 SATA SSD alıp işletim sistemini ona kuracağım. Önerilerinizi bekliyorum. 1500TL'yi aşmazsa güzel olur.
Hiçbir forumda konusunun açıldığını görmedim, ben açayım dedim. Oyunu oynayan arkadaşlar için; verdiğiniz paraya değdi mi? Sizce bu fiyata alınabilir mi? Ortalama 15 saatlik bir içeriğe sahip, satın alan oyuncuların ortalama oyun süresi de 14 saat civarlarında dolayısıyla alanların oynamaktan...