gmaschine isimli üyenin son içerikleri

1. G

Çözüldü✓ 13-15 K arasi laptop önerisi

Victus modelinin Bataryası 70wh eğer pil önemliyse aklınızda bulunsun.Ayrıca Klavye ve touchpad’i o bütçedeki tüm gaming laptoplardan kat kat iyi.İşlemcisi 12.NESİL. ve DDR5 ram’i var.Açıkçası çok çok daha üstün victus ancak sallanma sorunu var bunu gidip deneyimleyerek alın bazı kişiler sorun...
  2. G

Öneri PC yanına kaliteli, sessiz laptop önerisi

Buyrun 18 bin tl’ye alabileceğiniz en uzun ömürlü ultrabook budur.Site de apple partneri olduğu için güvenilir içiniz rahat olsun türkiyedeki en ucuz fiyatıdır bu 16gb ramli modeli sizi uzun yıllar götürür,yükseltmek istediğinizde de çok zarar etmeden rahatça...
  3. G

10-12 bin TL Yazılım/Oyun için laptop önerisi

Teşekkürler hocam.Bu linkteki bilgisayar hakkında bilginiz var mı? Bataryası 4 hücreli ve 90W maksimum güç diyor.Yabancı kaynakların videolarında da 10 saat civarı kullanım deniyor.Yani 60hz olması ve tek slot olması dışında bir kötü yanı var mı? Bana harika bir seçenek gibi geliyor ancak...
  4. G

Hocam bu modeli düşünüyordum ancak oyun oynanmıyorken 4-5 saat gittiğinin yazıldığını gördüğüm için şuanlık vazgeçtim teşekkürler yine de
  5. G

Bu bilgisayarın videolarını izleyene kadar bende böyle düşünüyordum ancak youtube’dan izleyin derim.Macbook air alternatifi olarak değerlendirilmiş birçok kişi tarafından.Oyun oynanırsa 6-8,oynanmazsa 10-17 arası saat götürüyor. Buyrun linkler; 1647102483 Ayrıca böyle bir bilgisayar önerisi...
  6. G

düşünebilirim ama rami değiştirilemiyor ilerisi için 16 almak zorunda kalabilirim o zamanda bütçemin çok üstüne geçiyor. Şöyle bir pc buldum youtube’dan yabancılar baya bi videoda çekmiş 12 saat youtube videosu izleme.17 saat wifisiz gidiyor şarjı.Tek eksisi tek slotu var bu yüzden...
  7. G

Saolun hocam 2.el düşünmüyorum
  8. G

monsterlar oyun oynanmıyorken 5-6 saat götürebiliyor mu? Genel olarak 3-4 saat civarı deniyor diye gördüm o yüzden pek yaklaşmıyordum onlara
  9. G

Merhaba, kod ve yazılım işleri öncelikli olacağım için oyun oynamıyorken düşük güç modu vs. yardımıyla 5-6 saatleri rahat görebileceğim laptop düşünüyorum. Pek PC'lerden anlayan bir insan değilim konsol oyuncusuyum ancak tek bir isteğim var: God of War, RDR2 gibi oyunları 30-60 FPS arasında...
Geri