gngepeh isimli üyenin son içerikleri

1. G

FM 23 Taktiksel sıkıntılar yaşıyorum.

Doğru söylüyorsun daha önceki sürümleri de oynadım. Ama diğer dediklerinin işe yarayacağını sanmıyorum Antremanda haftayı fullemek oyuncu sakatlıklarına olanak sağlar. 2B oynarsam da sıkılrım zevk almayacaksam neden oynayayım. Ama önerilerin için saol belki antremanları arttırabilirim.
  2. G

FM 23 Taktiksel sıkıntılar yaşıyorum.

Bu oyunda çok bir geçmişim yok 1 yıl falan oynamışımdır, şu anda ise FM23 oynuyorum. Önceden de aynı takımla kariyer yapmıştım (Kocaelispor) 2 sezonda 2 kere şampiyon olmuştum. Oyunu severek oynuyorum ancak tilt ediyor, saçma paslar, karşı karşıya pozisyon karışmalar vs. Size özetliyeyim...
  3. G

FM genç oyuncuyu sadece as takımda oynatma

Selamlar FM de Kocaelispor kariyeri yapıyorum ve 2 tane genç kanat oyuncum var ama bu oyuncular sürekli U-19 maçlarında oynuyor ve bunu iptal etme yerini bulamadım. Bazen yardımcı söylüyordu ''şu oyuncuyu sadece AS takım için seçilebilir yapalı'' diye ama kendim bakunca bulamadım. 1681687429...
  4. G

MAGIC-REFINER MK25 alınır mı?

Şu anki klavyem gamepower warlock compact artık değiştiriyim diyorum bir sıkıntısı yok ama blue switch rahatsız etmeye başladı. Bende biraz araştırdım ve Refiner mk 25 i buldum https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JRXN1MK/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3BAG9MNWQLWU9&psc=1 Ağırlıklı olarak FPS...
  5. G

Corsair 8+8GB mi daha iyidir yoksa Kingston FURY Beast 8+8 GB mi daha iyidir

saolun hocam bende öyle düşünmüştüm
  6. G

Corsair 8+8GB mi daha iyidir yoksa Kingston FURY Beast 8+8 GB mi daha iyidir

Corsair 8+8GB 3200mhz ve Kingston FURY Beast 8+8 GB 3200mhz arasında fiyat farkı var corsair biraz daha pahalı. Aynı Mhz değerlerine sahip. Corsairin ışıklandırmasını görünce daha çok dikkatimi çekti ama performansta bir fark olur mu?
  7. G

Arkadaşlar MAGIC-REFINER UK almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Şu anki klavyem Gamepower warlock compact artık bıktım bu klavyeden satıp başka bir tane alıcam. Gözüme çarpan ve hoşuma giden MAGIC-REFINER UK almayı düşünüyorum KDV vs 670 tl falan yapıyor. BlitzWolf® BW-KB2 gördüm acayip indirimde ama ben alana kadar indirim bitecek
  8. G

Çözüldü✓ Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse tarzı 6-7K bütçe ekran kartı önerisi

saolun hocam bilgi için 1676158204 Hocam bu arada benim anakartım a320m-s2h herhangi bir sorun çıkarır mı?
  9. G

@denizbulut hah şansa bak neredeyse aynı sistemi toplamışız bilgi için saol rahatladım 1676155714 tüh yinede saolun hocam bilgi için 1676155766 Hocam sinerjidekini gördüm de ilk defa karşılaştığım bir site olduğu için güvenememiştim güvenli diyorsanız yeniden bakarım 1676155875 Hocam öneri...
  10. G

Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse alıcaktım ancak güvenilir bir site göremedim onun yerine daha çok araştırıyim dedim (Amazona öncelik veriyorum) 6-7 bin bütçem var (PSU ekran kartı ve boş kasa alıcağım için azaldı) Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse tarzı güzel bir ekran kartı hoş olur ya da...
Geri