gnine isimli üyenin son içerikleri

1. G

2K Gaming Monitor Önerisi

Tavsiyem kasım indirimlerini beklemeniz yönünde olur hocam.
  2. G

Fiber wifi evde çekmiyor

Bilmediğimden soruyorum, meshlerin arkasında 3 adet ethernet girişi oluyor, onlar poweline gibi kullanılabiliyor mu acaba ? Verdikleri modem yerine önerebileceğiniz bir modem/router var mı peki hocam? Hocam router alacak olursam ana modemi direkt iptal ederim muhtemelen, 10 metre CAT 6 ile ONT...
  3. G

Fiber wifi evde çekmiyor

hocam fiyat olarak 3k'ya kadar çıkabilirim mesh sistem için, ama dediğim hız kaybı çok yaşansın ve online oyunlarda çok fazla ping olsun istemiyorum. Modem : Zyxel EX3501-T0
  4. G

Fiber wifi evde çekmiyor

Modem-router için bir öneriniz var mı hocam 1761065310 mesh sistemin de wifi 6 olması gerekli mi peki hocam...
  5. G

Fiber wifi evde çekmiyor

Binamıza yeni türktelekom ftth geldi, teknik servis geldi ve kurulumu direkt evin girişine yaptı. Evimiz biraz büyük ve duvarları kalın. Sorun şu ki modemin yanında tam hızı wifi ile alabiliyorken yan odaya geçtiğimde bile hız nerdeyse yarıya düşüyor. koridorun sonunda kendi odam var ve masaüstü...
  6. G

🔥İndirim 🔥ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 18.499 TL

2k monitör alacağım yakında, ekran kartını yenileyene kadar 4060 2k monitörde idare eder mi peki ( ağırlıklı olarak fifa oynuyorum)
  7. G

🔥İndirim 🔥ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 18.499 TL

bu kart 4060'ın ne kadar üstünde hocam? 4060'ı satıp buna geçmeye değer mi? ve ikinci el 4060 ne kadara satılmalı sizce
  8. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Logitech G305 "Yeni Gibi" ürünü elime ulaştı, ürün hem çok kirli geldi ( adam okadar kullanmış ki mouse aralarında kirleri duruyor) buna sinir olmaktan mouse'u denemeyi unutmuşum, deneyince ne göreyim.. Mouse çalışmıyor :D :D :D
  9. G

Tersten curved olmuş hocam :D
  10. G

Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Başladı mı?
  11. G

Ürünün sıfırı ikinci elinden daha ucuz :D
  12. G

hatayı telafi etmek için kupon vs teklif etmediler mi ? 1759665261 burda bahsettiğiniz fare olayı
  13. G

çok iyi fırsat, ihtiyacım olsa direkt yapışmıştım :D
Geri