gnodyoz isimli üyenin son içerikleri

1. G

AMD SİSTEMDE DÜŞÜK FPS SORUNU

denemediğim şey kalmadı lütfen yardım edin sistemim rx9060xt 16gb r5 5600 16gb ddr4 3200mhz cl 16 ram 512gb ssd 700w psu sistemimdeki her şey 0 olarak alınıp takılmıştır 2. el ürün yoktur 4060 ekran kartından 9060xt ye geçtim fakat aldığım fps değerleri yerlerde geziyor örnek vermek gerekirse...
  2. G

RX9060XT 16 GB SİSTEMİMDE FPS SORUNLARI VAR

denediğimde fps düşüşleri yaşıyorum fsr kalite modundada aynı fps ve görüntü mevcut 1767791213 fsr götüntüyü güzelleştirdiği için kullanıyorum kenar yumuşatma gözüme çok güzel geliyor 1767791264 işlemcim turbo modunda max ghz yi veriyor 4.4
  3. G

RX9060XT 16 GB SİSTEMİMDE FPS SORUNLARI VAR

R5 5600 İLE KULLANIYORUM 700W PSU MEVCUT OYUNLARI 1080P ULTRA AYARLARDA OYNUYORUM VE ALDIĞIM FPS DEĞERLERİ AŞIRI DÜŞÜK FSR4 FPS ARTTIRMIYOR İŞLEMCİ KULLANIMIM GENEL OLARAK %80 85 CİVARLARINDA DOLANIYOR DARBOĞAZ VAR EVET FAKAT HER OYUNU 60 80FPS ARALIĞINDA OYNATIYOR FRAME GEN SİZ ÖRNEK VERMEK...
  4. G

AFMF 2.1 DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

yok hocam çalışmıyor aynı
  5. G

çok fazla denedim böyle ama sizi kırmayıp tekrar deneyeceğim sonuçları hemen yazarım
  6. G

rx 9060xt 25.9.1 25.9.2 sürümünde gayet sıkıntısız kullandıgım afmf2.1 güncel hiçbir driverda kullanamıyorum oyun farketmeksizin düzgün çalışmıyor 100fps aldıgım oyunda fps i 40 lara 30 lara düşürüyor sürekli ve çok fazla drop giriyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  7. G

FSR KARE OLUŞTURMA AKICI DEĞİL

90 100 alıyorum yeni dönüyorum kusura bakmayın
  8. G

FSR KARE OLUŞTURMA AKICI DEĞİL

sistemim ryzen 5 5600 rx9060xt 16gb 16gb ram 700w psu kare oluşturma seçeneği fps göstergesinde fps artışını gösteriyor 40 ila 60 kare ekliyor fakat oyunum hiç akıcı olmuyor ghost of tsuhima da oyunumu akıcı yapıyor sıkıntısız fakat cyberpunk ve BF6 da oyunumu akıcı yapmıyor sanki 60 70 fps...
  9. G

Kare oluşturma oyunumu akıcı yapmıyor

sistemim ryzen 5 5600 rx9060xt 16gb 16gb ram 700w psu kare oluşturma seçeneği fps göstergesinde fps artışını gösteriyor 40 ila 60 kare ekliyor fakat oyunum hiç akıcı olmuyor ghost of tsuhima da oyunumu akıcı yapıyor sıkıntısız fakat cyberpunk ve BF6 da oyunumu akıcı yapmıyor sanki 60 70 fps...
  10. G

Wifi ile Oyunlar aşırı donuyor

hayırlı günler arkadaşlar öncelikle sistemim rx9060xt r5 7500f 16gb ram tek kanal sıkıntım ise Wifi ile lol.cs.forza5.pubg.finals gibi birsürü oyunda sıkıntı yapmayan internetim(1000mbps) valorant ve rust ta oyunumu aşırı derecede kastırıyor her 2sn de bir 2-3 saniyelik drop yiyorum sürekli ama...
  11. G

Asrock B550M-HDV alınır mı??

sistemimde oluşan bir problem var yüksek sistem isteyen çoğu oyunda ekran kartı driver çöktü hatası ekran kartı removed hatası directx eror fatal error gibi birsürü hata alıyorum ekran kartımın(asus dual 2060 6gb) bozuk olduğunu düşünüp yeni bir 2. el ekran kartı aldım aldığım kart asus dual...
  12. G

Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

2060 ekran kartım belirli oyunlarda sürekli çöküyor diye bunaldım ve gittim 8 aylık ikinci el içi açılmamış tertemiz bir 4060 aldım ddu ile driverleri kaldırıp temiz kurulum yaptım ve aynı sorun hala devam ederiyor bilgisayarda değiştirmediğim bir anakartım birde ramlerim kaldı sorunun ramlerle...
  13. G

Nvidia Ekran Kartı oyunlarda driver çöktü hatası

ssd yeni satın aldım bir sıkıntısı yok gü. kaynağınıda yeni aldım ssd 5 aylık psu 1 hafta herhangi bir sıkıntısı yok ikisininde occt üzerinden test yaptığımda ne çökme nede herhangi bir şey olmuyor power testindede ekran kartı testindede furmark testini şimdi yapacağım enermax pro 3 700w psu...
  14. G

Nvidia Ekran Kartı oyunlarda driver çöktü hatası

oyun farketmeksizin genel olarak ekran kartı sürücüm çöküyor sürekli olan bir şey değil ama çok can sıkmaya başladı DDU ile denedim düzelmedi kaç kere format attım düzelmedi ekran kartına stres testi yaptığımda %100 kullanımda vs hiç bir problem olmuyor ve sistemde herhangi bir ısı problemim yok...
  15. G

Bilgisayar yüke bindiği zaman donup kalıyor hiçbir tuş işlev çalışmıyor

10 saniye olmadan pc aynı şekilde ekranı dondu kilitledi kendini
Geri