goateren isimli üyenin son içerikleri

1. G

Tvs raider baski balata

sa beyler tvs raider 125 baski balata degistirdim ve motor kalkista titrio debriyaj belli bir noktaya geldiginde ama titreme kesiliyor acaba baski balata yeni degisti icin mi oluyor asinmasi mi lazim biraz yagi felanda yeni
  2. G

MOTOSİKLET YAG TAVSİYESİ

beyler tvs raider 125 var normalde hep motul 5100-7100 koyuyorum ama buseferlik bu yagdan koysam sizce olurmu
  3. G

KN550 İNTERKOM TAMİRİ

beyler elimde kn550 interkom var ama bazen calisiyor bazen calismiyor sebebi nedir acaba neyden kaynakli olabilir anlayan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
  4. G

RODAJ YAG BAKİMİ TAVSİYE

iyi aksamlar beyler altimda tvs raider 125 var ve rodaj bakimi olucak bazi olaylardan dolayi 500 de deismesi gereken yagi 760-770 kmde deiscem sizce hangi yag koymaliyim
  5. G

HAVA FİLTRESİ KAPAGİ

kral daha guzel ses cikiyor tabi hava filtresini sokmus kadar deilde bi nebze daha ii ses cikiyor
  6. G

HAVA FİLTRESİ KAPAGİ

beler hava filtresinin sadece kapagini soksem sizce sknti yaratirmi simdiden herkese tesekkurler
  7. G

Rodajda kesiciye sokmak

kral kesiciye girio motor 2-3 saniye sonra hemen atiyorum vitesi Sordugum herkesde ne kadar cok vites deistirirsen okadar ii dedi
  8. G

Rodajda kesiciye sokmak

beler 0 tvs raider 125 aldim ve rodajin yapmaktayim gostergeye bakmadigimdan dolayi motoru 1-2 saniyeligine her viteste kesiciye giriyor sonra zaten vites arttiriorum sizce bir problem yaratir mi
  9. G

Anakartta wifi yok ne onerirsiniz

Anakartta wifi yok hangi ethernet veya adaptoru onerirsiniz modem ile odam arasindan 10metre felan var
  10. G

Kasama guc gelmiyor neden

kral dedigin kablolar tam olarak nerde acaba cunku sadece 1 tane kablo bosta oda sole bir kablo 1742111489 tamam beler kasanin altta tus varmis bastim acildi sagolun
  11. G

hocam cikardim alt tarafi bole isterseniz farkli acilardanda atabilirim 1742109394 1742109470 bolede bakin hocam baska aci
  12. G

ekran kartini cikarmama gerek varmi yoksa etrafini mi atim hocam
  13. G

kral sana direk kasanin icini atim ben anlamamda
  14. G

acma kapama tusu diosan kral genede gelmiyor Acaba monitor yok die mi oluyor cunku ben bakiorumda rgb isiklar yanmiyor fanlar donmuyor
  15. G

kral bilgisayardan cok anlamiomda dedigin tus kasanin icindemi ve bu kablo bosta olmali mi
Geri