Goatseb isimli üyenin son içerikleri

1. Goatseb

Poco F8 Pro Xiaomi 17/ 17t Pro ve Samsung S25 Hangisini Almak Daha Mantıklı?

Büyük telefon kullanmak isterse 17tpro yoksa 17. Kameraya çok önem vermiyor yazılıma önem veriyor ise S25.
  2. Goatseb

Yardım Xiaomi Vs Honor Vs Samsung

17T'yi daha ucuza almanız mümkün. Forumlara biraz bakının
  3. Goatseb

Yardım Xiaomi Vs Honor Vs Samsung

Büyük telefon seviyorsan 17T pro güzel tercih. Honor 600 pro güzel ama pahalı bence.
  4. Goatseb

30-40k Telefon Önerisi

Xiaomi 17 bulabilirsin 40K. Uğraşmak istemezsen S25 mantıklı o fiyatlara
  5. Goatseb

Xioami 17 Pro Max Alınır mı Sizce?

Ne zaman satışa çıkar bilgi var mı? Xiaomi 17 almayı düşünüyorum ona göre bekleyim
  6. Goatseb

50 Bin Bütçeye Telefon Önerileri

Honor güzel ama şuanki fiyatı bence pahalı, samsungda pil yüzünden endişeliyim. Bende 2019 dan beri mi9t kullanıyorum ama seçenekler biraz sıkıntı. Xiaomi 17'i ciddi düşünüyordum ama ısınma problemi varmış sanırım. Çok kararsızım
  7. Goatseb

50 Bin Bütçeye Telefon Önerileri

Pek tutulmadı o model şikayeti çoktu. Bende bu bandlarda telefon arıyorum aklımda Xiaomi 17 , S26 ve honor 600 pro var.
  8. Goatseb

40 50 Bin TL Telefon Önerisi ?

Bende aynı özelliklerde cihaz arıyorum ara sıra oyun oynarım ama pek değil. Xiaomi 17 düşünüyorum S26 ve Honor 600 Pro da aklımdaki cihazlar. Sende inceleyebilirsin
  9. Goatseb

Yardım 20 Bin Bütçe Ders-Video İçin Tablet Önerisi

Honor pad v9 kullanıyorum Üniversite için her anlamda memnunum, not uygulamasını yeterli bulmadım sadece farklı not uygulaması kullanıyorum. O yönden en iyisi Samsung.
  10. Goatseb

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Flydigi vader 4 pro nun yanına yedek olarak alınır mı sizce?
  11. Goatseb

Yardım S26 Plus Mu Xiaomi 15 T Pro Mu ?

26+ bence daha mantıklı.
  12. Goatseb

🔥İndirim Amazon 5000 / 500 Kod

Modemler için geçerli değil mi
  13. Goatseb

Forza Horizon 6 ' Yı Hangi Pakette Almak Mantıklı

İlerde harita dlcsi felan geldiğinde Premiumun içerisinde olacak. Ben pek oynamam girer 30-40dk sürer çıkarım dersen standart alınabilir. Yok oyunu seviyorum bütün etkinliklerini yaparım ederim dersen Premium alınabilir.
  14. Goatseb

Forza Horizon 6 Fps Giderek Düşüyor

Bende de benzer durum var 80-90 aralığından durduk yere bazen 50 ye düşüyor. Oyunu aç kapat yapınca düzeliyor.
  15. Goatseb

Yardım Fh6 Çapraz Kayıt Hk.

Burda konsol pc arası mı bahsediyorlar pc de sürümler arasımı bahsediyorlar ona emin olamamıştım 1778876266 Dışardan hesap alsak iş görür mü şuan
Geri