Goatseb isimli üyenin son içerikleri

1. Goatseb

35-50 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

Başka forumlarda 5-6 saat ekran süresi olduğu yazmışlar emin misin? Epey kişi bataryadan eksi yazmış cihaza
  2. Goatseb

35-50 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

Kaç saat ekran süresi verir
  3. Goatseb

Hangi Telefonu Almalıyım

S25 bende baktım ama hem şarj anlamında memnun edemez gibi geldi hemde 512gb seçeneği yok.
  4. Goatseb

En İyi Not Tutma Uygulaması Hangisi

Freenotes kullanıyorum, memnunum. Yıllık 28 TL plus üyelik aldım
  5. Goatseb

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

Online oyunlar içinde bir tool felan çıksa harika olacak. LS fazla gecikme yaptırıyor yok mu fh6 için kullanabileceğimiz bir fg yöntemi :D
  6. Goatseb

Xiaomi 17 Serisine İmeil veya Sever Kayıt Yapılıyormu ?

Max ve Pro modeli için Çin varyantı var sadece. Bazı yazılımsal problemler yaşayabilirsin. Almadan önce biraz araştır onların yerine düz 17 yada 17 ultra öneririm.
  7. Goatseb

Tüm RTX Kartlar İçin Bedava 6 Kat FPS Artışı: DLSS Multi Frame Gen Mod ile Artık Tüm RTX Kartlarda Kullanılabilir

PC'nin İnterneti oyuna girerken kapatsak iş görür mü acaba
  8. Goatseb

45-60 Bin Arası Telefon Önerisi ?

İyice araştırdın mı? Bende 17 pro olanı düşünüyorum ama çin cihazı çok yorar diyorlar o yüzden kararsızım.
  9. Goatseb

Poco F8 Pro Xiaomi 17/ 17t Pro ve Samsung S25 Hangisini Almak Daha Mantıklı?

Büyük telefon kullanmak isterse 17tpro yoksa 17. Kameraya çok önem vermiyor yazılıma önem veriyor ise S25.
  10. Goatseb

Yardım Xiaomi Vs Honor Vs Samsung

17T'yi daha ucuza almanız mümkün. Forumlara biraz bakının
  11. Goatseb

Yardım Xiaomi Vs Honor Vs Samsung

Büyük telefon seviyorsan 17T pro güzel tercih. Honor 600 pro güzel ama pahalı bence.
  12. Goatseb

30-40k Telefon Önerisi

Xiaomi 17 bulabilirsin 40K. Uğraşmak istemezsen S25 mantıklı o fiyatlara
  13. Goatseb

Xioami 17 Pro Max Alınır mı Sizce?

Ne zaman satışa çıkar bilgi var mı? Xiaomi 17 almayı düşünüyorum ona göre bekleyim
Geri