Gobel isimli üyenin son içerikleri

1. G

Laptop Önerisi oyun 55-60k

bende hp victus alıcam hocam siz karar verdiniz mi
  2. G

Hangi Laptop F/P Sizce

kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum 45 ile 70 k arası bir tık üste çıkılabilir
  3. G

Hangi Laptop F/P Sizce

Hocam yazlımı muhendisliği düşünüyorum oyun yazılım oyun geliştirme gibi şeylerde kullanacağım
  4. G

Hangi Laptop F/P Sizce

Hocam şu anda ryzen 5 7500 f 4060 32gb ram e sahip bir masaüstü cihaz kullanıyorum okul işlerim için laptop ihtiyacım var aklımda baya bir seçenek var ama sizlere de sormak istedim 1. Dell Gaming G15 5530 G155530014Uv4 Intel Core i7-13650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD 2...
  5. G

Çözüldü✓ 5+1 ses sistemi hepsinden ses gelmeme sorunu

Zaten rca kablolarıyla bağlantı yapıyorsun ana kartında olan jakk girişlerinin 3 de dolu olması lazım gerçekten bir 5.1 ses sitemi gibi çalışması için
  6. G

RDR 2 steam key alabileceğim neresi var?

Hocam steamde de nerdeyse aynı fiyat
  7. G

Çözüldü✓ Gamebooster gb-g101b kasamın rgb fanlarını anakart üzernden kontrol edemiyorum

olmadı sıvı soğutmanın jelatini çıkarmamışlar çıkardım işlemciyi de açtım açarken işlemci düştü anakarteki 3 pimi yamultu düzeltim elimden geldiğince çalıştı bir sıkıntı olur mu 1696670277 1696670477 bu şekil ama sıvı soğutmayı takmadan çalışmadı vidalarını sıktım göruntu geldi
  8. G

Çözüldü✓ Gamebooster gb-g101b kasamın rgb fanlarını anakart üzernden kontrol edemiyorum

Bilmiyorum içini açmaya da korkuyorum oyle bir kablolamışlarki her şey sıfır geçen gün harici cd rom takmak istedim kablo yetişmedi
  9. G

aura yazıdım siteye girdim ARMOURY CREATE prgramı indi
  10. G

Gamebooster gb-g101b kasamın fan rgb ARMOURY CREATE programı üzerinden kontrol edemiyorum ama sıvı soğutmamın rgb fanlarını kontrol edebiliyorum sistemimi itopya üzerinden satın aldım yardım edebilir misiniz ? Anakart modeli ve sıvı soğutma modeli ASUS PRIME A620M-K Rampage HELIOS C15 ARGB
Geri