Herkese selamlar, aşağıa eklediğim görselin arka planına benzer bir görsel nasıl oluşturabilirim bilgi sahibi olan var mı acaba? Pixlr ile falan denedim ama ya doğru promptu yazamadım ya da daha kaliteli bir yapay zeka aracı lazım.
Aşağıda eklediğim görselde ki gibi bazı klasör simgeleri vektörel gibiyken bazı simgeler bozuk kalitede, görselde yok ancak bazıları ise daha piksel piksel görünüyor. Neden böyle olduğu konusunda bir fikri olan var mı?
Google Filmler servisinden kiraladığım ya da satın aldığım içerikleri izlerken görüntü ayarı yapamıyorum HD + 4K yazmasına rağmen sadece 480p izleyebiliyorum. Bunun dışında altyazı ayarı çok kötü, hiçbir kişiselleştirme yok ve yazı bir ortada bir solda çıkıyor. Bu servisi kullanan birisi var mı...
1080p, çoğu kaynakta 2k ile darboğaz olmaz diyor ama şu an yükseltme yapma şansım yok. Darboğaz olacağını biliyordum zaten sadece beklentimin üzerinde gibi geliyor bana
1708526774
Çoğu oyunda yapmıyor zaten, yaptığı oyunlarda da beklentimin üzerinde bir darboğaz var gibi geldi o yüzden sormak...
Death Stranding, Hogwarts Legacy, Assassin's Creed gibi oyunlarda sorun yok, Alan Wake II biraz hissettiriyor bunlardan görselde ki oyun ise SnowRunner
RX 7700 XT ekran kartımı R5 5600 ile OC aktif şekilde kullanıyorum. Çoğu oyunda problem yok ancak bazı oyunlarda aşağıda ki görselde olduğu gibi düşük ekran kartı kullanımı oluyor. Bu sistem parçaları ile darboğaz olabileceğini biliyorum ama beklediğimin üzerinde bir darboğaz mevcut bu yüzden...
Valla yeni formatta attım anlayamıyorum bu kadar darboğaz yapmasını
1704749880
Şimdi AMD Ryzen Master programı ile OC yaptım sonrasında ekran kartı kullanımı %90 civarlarına geldi, bir düşüş yaşanmazsa yeterli bir seviye bu işlemci için
Teşekkür ederim, Alan Wake 2'de çok detaylı ayarlar yok, yüksek ayarlarda iyi bir fps alıyorum sadece bazen düşüyor darboğazdan ötürü. Tüm ayarları ultra yaparsam ekran kartının doğal performansı zaten bir miktar düşüyor. O yüzden oyun içerisinde yaptığım ayarlar işe yaramıyor, işlemci...