Gocer isimli üyenin son içerikleri

1. Gocer

Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

kesinlikle alınmaz vatan daha avantajlı
  2. Gocer

R5 5600 anakartıma uyarmı

sağolun arkdaşlar arkadaşım ucuza vericek ondan alıyım dedim fps farkı hatrı sayılır olurmu
  3. Gocer

R5 5600 anakartıma uyarmı

Msı a320m ProE anakartım mevcut işlemci ve anakartım Ryzen 5 1600AF rx570 çok yakın arkadaşım r5 5600 işlemcisini satıyor bu işlemciyi alsam anakartımı değiştirmeden takabilirmiyim bi sorun olurmu ekran kartı rx570
  4. Gocer

Bu mönitör alınır mı?

27 inç bakıyorum
  5. Gocer

Bu mönitör alınır mı?

27 inç monitör alıcam bunu buldum alınır mı? başka önerininiz var fp olarak https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg279q3r-27-180hz-1ms-hdmi-dp-elmb-sync-adaptivesync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26643
  6. Gocer

Bilgisayarıma yükseltme yapmak istiyorum

nekadar eder acaba
  7. Gocer

Bilgisayarıma yükseltme yapmak istiyorum

sistemim şuan a320m ryzen5 1600af rx570 16 gb ram bu parçalar mevcut 20 bin bütçem var nasıl bir yükseltme yapabilirim
  8. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

düşünsene 30 yaşında paran var evin var iyi bir araban var mesleğin var elince mekanlarda partilerde geziyosun lise zamanın aklına bile gelmez :)
  9. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

öncelikle okulu bırakıp işe başlamak düşündüğün kadar kolay değil ben liseyi bırakıp araba tamirciliğini sevmediğim içim pvc cam balkon sektörüne atıldım. öncelikle çevredeki esnafları gezip herkese sordum [ herkes çırak arıyor zaten} bana işi öğretecek beni çok ezmeyecek bi dükkan buldum işe...
  10. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

dediğin doğru aynısını yasadım 1734711275 bende senin gibi düşünüyordum okulu bıraktım calışmaya başladım3. senem
  11. Gocer

2 model kulaklık arasında kaldım hangisini Önerirsiniz.

tesekkurler jbl aldım ben
  12. Gocer

Yardım Kulak içi kulaklık önerisi

bende 50tl pahalıya almışım geldimi memlunmusun
  13. Gocer

dün 2150 ye aldım tavsiye ederim
  14. Gocer

2 model kulaklık arasında kaldım hangisini Önerirsiniz.

JBL Tune Flex NC TWS ANKER Soundcore Liberty 4 NC
  15. Gocer

banada lazım JBL Tune Flex NC TWS ANKER Soundcore Liberty 4 NC bu 2 model arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Geri