hocam bende de aynısı oldu. biraz daha oynamaya devam ettikten sonra oyun aniden donmaya başladı. şuan oyunu açtığım andan max 10 sn ilerleyebiliyorum :S
hocam death stranding i ben de satın aldım. 99 tl olan sanırım death stranding i olan kişilere directors cut paketi diğer 399 tl olan ise death stranding+directors cut
hocam ML240L V1 de V2 de var elimde ikisinden de oldukça memnunum. bence hiç düşünmeden alabilirsiniz. v1i yaklaşık 2016 den beri kullanıyorum. hiçbir problemle karşılaşmadım. ilk günki performansıyla çalışıyor hala. ki günlük ortalama 5-6 saat kapalı kalır pc. sabahtan render vs akşamları da...
üstadım dediğiniz ayarları yaptım. 1 saat te test ettim. standart halinde ilk 3-4 dk dan sonra 90 derecelere çıkarken, sizin ayarlarınız ile 1 saat test ettiğimde 70-72 leri anca gördü. muazzam fark çok sağolun. ama bir problem daha oldu benim için, afterburner açarak oyuna girdiğimde yaklaşık...
üstadlar merhaba. kusura bakmayın kafam karıştı, bir şey sormak istiyorum. bu fan hızı nereden yapıyorsunuz? afterburner kullanıyorum ben ancak onu açmadığım da aktif olmuyor. kartın programı üzerinden yapılma yolu varmıdır acaba?