GODs WHIP isimli üyenin son içerikleri

1. G

Msı b450 tomhawk max anakartta hangi ssd alınmalı (1tb)

Hocam konu düzenlendi
  2. G

B450M-K'ya M2 önerisi

Bi yazım testi atabilirmisiniz hocam rica etsem
  3. G

B450M-K'ya M2 önerisi

Hocam bende msı b450 tomhawk Max var bende g 40 düşünüyorum olurmu sizce peı girişi 3x4 soğutmanın sorun olcağını sanmıyorum 2 fan girişim 1 çıkışım var 3 fan var
  4. G

B450M-K'ya M2 önerisi

https://www.epey.com/depolama/karsilastir/166776-941787-956062-986142/adata-xpg-spectrix-s40g-as40g-1tt-c_lexar-nm610pro-lnm610p001t_kingston-nv3-snv3s-1000g_adata-gammix-s50-core-1-tb/
  5. G

Bilgisayarımda Ubuntu var ancak giriş yapamıyorum

Seçebiliyor um ama tuşa başmam gerek ben PC açıldığında otomatik grub menüsünün gelmesini istiyorum orda işletim sistemlerini seçenek olarak seçebilmeliyim
  6. G

Konu hakkında bilgisi olan 1 kişi yokmu
  7. G

2 farklı hardiskim var 1 inde Windows 1 inde Ubuntu var ama direk windovsa giriyo bilgisayarı başlattığımda direk grub menüsünün gelmesini istiyorum nasıl ayarlıyabiliriz bunu grubdan Windows yada Ubuntu seçmek istiyorum başka işletim sistemlerinde eklicem oyüzden bu u çözmem gerek
  8. G

BATTLEFİELD 1 AÇILMIYOR

Battlefield 1 aldım steamdan indirdim yükledim sorunsuz EA launcherde kurdu otomatik girdim hesabıma sonrasında oyunu başlatıyorum oyun başlıyor küçük ekranda ekranın sağ üst kısmında bir çember dönüyor ama 10 15 sn sonra kapanıyor ve beni EA kütüphanesine atıyor bunu nasıl çözerim
  9. G

Ubuntu kurulum hatası veriyor heryere bakdım çözüm bulamadım

Hatanın fotorafını ekliyorum bilgisi olanlar yardım etsin lütfen anakartt msı tomhawk max
  10. G

20k ne alınır telefon

İnfinix zero ultra bi bak derim
  11. G

Boot Ekranı Arkaplan Değiştirme

Bilgi bulabildinmi hocam
  12. G

Msı b450 tomhawk max anakartta hangi ssd alınmalı (1tb)

Başlıkdada belirttiğim üzere ssd ihdiyacım var dram olursa çok güzel olur pcde ağır bir işim yok oyun oynıcam tarayıcıda gezicem ufak tefek oyun kod değişimi çeviri 4 işletim sistemi kullanıyorum Windows 10 wifislax Ubuntu lubuntu benim bulduğum bir kaç tane var ama ssdlerin teknolojisi hakkında...
  13. G

Hangi psuyu almalıyım?

Hocam tek sorun fiyat değil anakart giriş kablolarıda var işlemci güç girişi 8 pin mesela işlemcim 95 watt ekran kartı girişi 8 + 6
  14. G

Hangi psuyu almalıyım?

İşlemci : Ryzen 5 3600x Anakart: MSI Tomahawk max Ram: 2x8 Kingston beast Ekran kartı: RX 590 yada 1080 ti Bu sisteme hangi psu alınmalı bütcem kısıtlı 1000 1500
  15. G

Bileşen uyumluluğu kontrolü için yardım

Ekran kartı: Gigabayt rx590 8gb Ram: 8x2 ddr3 kingston 1600 MHz İşlemci: i7 4770 Ana kart: Asus h81m-c Ssd: 256 GB wr Bütün parçalar birbirine uyarmı arkadaşlar verimi nasıl olur ağır bir işim yok LoL oynuyorum linuxta takılıyorum tarayıcı dizi bu lolde kaç FPS çıkarır?
Geri