GodWatchingUs isimli üyenin son içerikleri

1. GodWatchingUs

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Inno3D RTX 2060 1788221902 Nasıl yani 4gb kendine ayırmıştır derken? 1788222075 Ben sadece işlemciye termal macun yeniletip kasaya hava vurması için kardeşimi göndermiştim fakat o gidince ekran kartının termal macun yenilemesine de okey vermiş. Ekran kartının içi açılıp termal macun yenilendi...
  2. GodWatchingUs

Arkadaşlar, yazdığınız her şeyi tek tek okumuştum ve aldığım karar neticesinde bilgisayara bir zarar vermemek adına, yine de küçük bir bilgisayarcı dükkanına gittim. İşlemci için termal macunu yeniledi. Ekran kartı için termal macunu yeniledi. Bilgisayar toz duman içerisindeydi ve ilk günkü...
  3. GodWatchingUs

Arkadaşlar belirtmemişim. I5 10400F işlemciye sürdüreceğim.
  4. GodWatchingUs

Yardım Hayalimdeki Evi mi Arabayı mı Almalıyım?

Öncelikle karar senin.. Arabaya sen bineceksin, evde sen oturacaksın. Fakat ben olsam, sitede oturmayı tercih ederdim. Huzur kaçınılmaz olurdu. Ev bana göre en en en önemli şey. Araba ise bu ülkede dert. Sen elektrikli araba almaya mecbur bırakıldığın için diğer araçların fiyatı ve vergileri...
  5. GodWatchingUs

Merhaba, Küçük sayılabilir bir bilgisayarcı dükkanına gidip termal macun sürdürmek istiyorum. Ne evimde, elimde termal macun var, ne de daha önce termal macun sürmüşlüğüm var. Bu yüzden merak ettim. Etik olarak bilgisayarcı benden kaç TL almalı? Çünkü hiç para almayabilir de, 50 TL'de...
  6. GodWatchingUs

İstediğim Tarzda Tişört Önerir Misiniz?

Merhaba, NASIL BİR TİŞÖRT İSTİYORUM? 1) Tişört evde ya da dışarıda olsun giyilebilsin ve vücudu rahatsız etmesin, kaşındırmasın, kısa-uzun vadede çekme yapmasın. 2) Yetişkin olduğum için, baskılı tişört vesaire istemem. Basic tişört daha iyi olur. 3) Renk olarak bir tane indigo mavisi tişört...
  7. GodWatchingUs

Excel ve Diğer Ofis Programlarını Öğrenmek Önemini Yitiriyor Mu?

Merhaba, İşsiz, niteliksiz ve canı sıkılan birisiyim. Can sıkıntısından, en azından arada bir vaktimi, işe yarayacak şeylere harcamaya karar verdim. Excel gibi, çoğu zaman lazım olduğunu düşündüğüm bu tarz şeyleri öğrenmek istiyorum. Yapay zeka gittikçe güçleniyor, etrafımızı sarıyor. Yoksa...
Geri