godyleptik isimli üyenin son içerikleri

1. G

B850m Force Bıos Ayarları

Bios ayaları, ram expoları hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ancak sanırım tam verimi alabilmek için bunlar önemli şeylermiş. Bana sırası ile bunlar konusunda yardımcı olmanız mümkün mü? hangi driverleri indirmeliyim hangi aşamaları yapmalıyım?
  2. G

Bilgisayar Toplamaya Çalışıyorum Ancak Çalıştıramıyorum

Dostlar görüntüleri bıraktım, çok vakıf olmadığım bir konu neyi yanlış yaptığımı söylerseniz çok sevinirim. Bilgisayarı şuanda çalıştıramıyorum
  3. G

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Siyah - Fan Önerileri

Ne kadar eder sizce bir bilginiz var mı?
  4. G

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Siyah - Fan Önerileri

Bu konuyu birden fazla kere açtım şimdiden kusura bakmayın, pek vakıf olduğum bir konu değil değerli görüşlerinizi almak istiyorum anlamam pek fanlardan. Kendiliğinden gelen totalde 5 adet rgb'siz iş görecek fanları var diye biliyorum, bir adet egzos fanı gerekli. Açıkcası rgb fanlar ile...
  5. G

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow İçin Egzos ve Üst Fan Önerisi

RGB'li fan var mıdır makul fiyata sizce?
  6. G

Üst ve egzos fanları yok hocam?
  7. G

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow için egzos ve üst fan önerisi
  8. G

Çözüldü✓ Psu Önerisi 750w!!!!!

Bilmiyordum hocam kapatırım ben konuyu diğerini yükseltirim o halde teşekkür ettim
  9. G

Net bir cevap alamadım o yüzden tekrar açtım, hangisi daha iyi vakıf değilim yorumlarınızı almak istedim
  10. G

PSU'lara çok hakim değilim raijintek diye bir marka gördüm ama çok anlamam,bir arkadaşımın önerdiği şu psu var...
  11. G

750w Psu Önerisi Lütfen

Merhabalar aklımda bu psu var https://pckolik.com.tr/urun/CP-9020295-EU?ref=akakce&v=1.26.7 Daha uygun bir psu aramaktayım, öneriniz var mıdır?
  12. G

4060tı X 7800x3d Ye Bu Psu Yeterli Midir?

Bir de size bir şey sormak istiyorum, https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457454.html bu kasayı çok beğendim almak istiyorum fakat parçalarım uyumlu mu bilmiyorum, kule tipi sipariş ettim...
  13. G

Lianli Li O11 Dynamic Mini V2 Flow

Bu kasayı görünüş itibari ile çok beğendim, içine takacağım parçalar konusunda şüphelerim var çok anlamam. 4060TI ekran kartım var bunun sığmasında bir sıkıntı yaşamayacağını biliyorum fakat kule tipi soğutucum var...
  14. G

Yükseltme yapacağım ancak yükseltme yaparken psuyu da yükselteceğim, şuanlık ekstra masraf olmasını istemediğim için bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. PSU hakkında bilginiz var mı kaliteli midir iş yapar mı
  15. G

Güncel olarak sistemi upgrade ediyorum ve kasa olarak bunu kullanmaktayım. https://www.itopya.com/vento-vg20a-tempered-glass-usb-30-mesh-rgb-atx-mid-tower-kasa_u23232?srsltid=AfmBOoq0zuw5a381ee6OY3BAQE0o4AnTKM80VDsXyIR0jLf7GN8xrbTT Bu psu ile 4060TI ve 7800x3d problemsiz çalışır mı yoksa...
Geri