Merhaba bilgisayarım 4-5 gündür kendiliğinden oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor nedenini anlamadım. Onun dışında youtube da 1 den fazla sekme açınca "chrome status_access_violation" hatası veriyor ve monitör gece ışığı modundan kendiliğinden çıkıyor bunların sizce nedir?
Çözdüm gibi ctrl+alt+delete yap işlemci ghz hızına bak ben de 0.8-1.0 ghz arasında geziyordu gariplik olduğunu anladım sonrasında biosa girdim. ben de i5 6402p işlemci var ve temel ghz hızı 2.80 ama bios ekranında 0.8 ghz olarak gözüküyordu aşırtma yapıp 3.2 ghz yaptım sorun çözüldü gibi arada...
kasma masaüstünde de devam ediyor mu öyle ise bu sorun bende de var 100 fps aldığım oyundan 15-20 gündür 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve hatta internet sayfalarını açarken veya gezinirken bile belli oluyor.
tarama yaptım hatta birkaç tane malware virüsü vardı sırf bundandır diye gridinsoft'u satın aldım ve bilgisayarı temizledim yine de aynı sorun devam ediyor. garip kısmı daha öncesinde böyle bir kasma yoktu hatta öyle bir kasma ki yani sürekli gelgit yapıyor hatta masaüstünde bile devam ediyor...
Bu sorun bende de var 100 fps aldığım oyundan 15-20 gündür 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor hatta internet sayfalarını açarken veya gezinirken bile belli oluyor.
Bu sorun bende de var 100 fps aldığım oyundan 15-20 gündür 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor hatta internet sayfalarını açarken veya gezinirken bile belli oluyor.
Bu sorun bende de var 15-20 gündür 100 fps aldığım oyundan 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor. İnternet sayfalarını veya youtube falan duraksayarak açıyor.
fps düşüşü aniden olup geçiyor mu yoksa uzun süreli mi bu soruna benzer sorun bende de var 15-20 gündür 100 fps aldığım oyundan 30 fps falan alıyorum biraz oynadıktan sonra düzeliyor sonra yine 30larda ve bu durum masaüstünde de devam ediyor
Anakart Z170A Gaming M5
İşlemci İ5 6402P
Ekran Kartı RX 6400
8 GB ram takılı
ama Kasperksle Pro ile tarattım ve virüs gözükmedi
1699303734
Güvenli modda antimalware ile taratmadım
Merhaba 15-20 gündür bilgisayarımda bir kasma var normalde oynadığım oyunda aldığım fps değerleri 80-90 iken şuan 30ları görüyorum ve bu da sürekli değil 30 dk normalse 30 dk fps düşük sonra yeniden eski haline geliyor ve sürekli bu şekilde devam ediyor ve kasmasına neden olan ani eylemlerde...