gokay339 isimli üyenin son içerikleri

1. gokay339

Mousepad ve Klavye Önerisi

Kaliteli ve uzun süre kullanacağın bir mouse pad arıyorsan bütçeni biraz arttırıp bunu alabilirsin . https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-steelseries-qck-large-fiyati,170951917.html
  2. gokay339

Çözüldü✓ Am5 Sistem İçin Anakart Seçemiyorum Yardım 😄

İşlemci arttırma seçeneğin oynayacağın oyunlara göre değişebilir , ekran kartı modelin ne ? MSI PRO B650M-P veya Asus Prime B650M işini görebilir gibi
  3. gokay339

Kule Tipi Soğutucu Kasaya Sığar mı

kasanın modelini ve alacağın kule tipinin modelini versen daha mantıklı olurdu hocam
  4. gokay339

Uygun Fiyatli Wireless Kulaklik

gamepower aero ultra bakabilirsin , PS5 için ekstra bağlantı özellikleri gerekiyor mu bilmiyorum ama bi kulaklığa bakabilirsin. Alabileceğin en F/P ürünlerden bir tanesi. CS2 oynarken vs. hiç gecikme hissetmedim
  5. gokay339

Yardım Ana Kart Turuncu Yanıyo B450 Napım

ışık yanan yerde yazı yazıyor mu ? soğutmayı takmazsan 100derece olup kapanması normal bir durum. CPU soğutucusunu takmadığın için açılmıyor olabilir , bende takmadığım için açılmıyordu
  6. gokay339

Laptop Soğutucu Önerisi

https://www.akakce.com/laptop-sogutucu/en-ucuz-tx-txacnbred-6-led-fanli-usb-2-0-11-17-fiyati,20273498.html veya https://www.trendyol.com/claw-s/vortex-8x-fan-10-mod-rgb-lcd-ekran-fan-ve-yukseklik-kademeli-2x-usb-notebook-sogutucu-p-896489789?merchantId=946588&itemNumber=1245998757&boutiqueId=61...
  7. gokay339

Yardım MSİ B450m pro vdh plus CPU Led ışığı yanıyor

soğutucu takıyon mu ? bende 5600 varken soğutucu takılı olmadığında CPUY ışığı yanıyordu
  8. gokay339

Cs2 Stutter Sorunu Yardım

AMD Chipset Driver indir bu sayede bir tık daha sağlıklı çalışabilşiyor diye biliyorum. BIOS güncel değilse bi güncelle
  9. gokay339

Hangi Bilgisayar Bileşenlerini 2. El Almak Mantıklı?

MHz hız limiti , CL ise kalkmadan önceki bekleme süresi gibi düşünebilirsin. Sanırım CL30 VE 36 arasında öyle abartıldıkları kadar bir fark yok. İnternetten baktığımda Ram Mhz aynı ise CL30 10nano saniye CL36 12 nano saniye olarak söylüyor , aralarında %15 - 20lik fark var deniyor
  10. gokay339

Hangi Bilgisayar Bileşenlerini 2. El Almak Mantıklı?

Gerekli testler yapılırsa çoğu alınır gibi. Özellikle Ram , İşlemci , GPU Gerekli testler yapılırsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsin , arkadaşım gitti testlerini yaptı ikinci el ekran kartı işlemci vs. aldı testlerini yaptı rahat rahat kullanıyor. 1778398701 İkinci el piyasasıda çok normal...
  11. gokay339

İnternete bağlanamıyorum

Mobil veriyi aç ve telefon USB ile telefonun internetini bağla. Anakart modeliniyaz Örnek olarak B550A driver download yaz indir hepsini 1778358110 bluetooth gözükmemesi lazım wifi kısmında gözükmesi lazım
  12. gokay339

İnternete bağlanamıyorum

VegGieg 150mbps wireless nano usb adapter , bunun amacı telefon gibi kablosuz bağlanmanı sağlıyor
  13. gokay339

Trendyol Kazı kazan geldi

rastgele geliyor
  14. gokay339

Trendyol Kazı kazan geldi

bildirimleri aç bildirim olarak geliyor
Geri