gokay339 isimli üyenin son içerikleri

1. gokay339

Ekran Kartım Performansını Neredeyse Hiç Vermiyor.

hocam keşke şu tarz bilgilerde verseniz, PC açtıktan sonra oldu , yeni ekran kartını taktıktan sonra böyle olmaya başladı , Son 2 3 gündür böyle onun harici sıkıntı yok vs. Bios ve driverları güncellemeyi deneyebilirsin
  2. gokay339

Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

Gemini internetten araştırma yapıyor ama GPT içindeki bilgilerden ve çok yalan söylüyor
  3. gokay339

Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12b V2 Soğutucu Ne Zaman Stoklara Gelir?

7800x3d bile rahatça soğutabilen ucuz bir kule tipiydi. Stokları bitmeden önce bir tık pahalılaştı , stoklar ne zaman gelir bilmiyorum
  4. gokay339

Hangi İnternet Sağlayıcıyı Kullanmalıyım ?

türknette altyapını kontrol ettir, alt yapın desteklediği kadar hız alabiliyorsun. Türknet kullanıyorum memnunum
  5. gokay339

5800x3d ve 9070 XT Darboğaz Yapar mı?

5600X ve 9070xt ile ağır darboğaz yedim. O işlemcinin gücünü tam bilmiyorum ama darboğaz yapar muhtemelen
  6. gokay339

Masama Cay Dokuldu

PSU acelesi olmayabilir ama priz kesin acelesi var
  7. gokay339

Masama Cay Dokuldu

şuan sıkıntı olmaması ilerde sıkıntı çıkartmayacağı anlamına gelmiyor. prizi değiştirmezsen ileride bu yüzden sıkıntı çıkma ihtimali büyük. yapacağın ilk iş 3lü prizi değiştirmek olmalı
  8. gokay339

Masama Cay Dokuldu

farklı prizde denemediysen farklı prizde dene. aynı prizde deneme yapıyorsun sanırım
  9. gokay339

Pump Out Sebebi Nedir

Mx6 mx7 gibi macunlar pumpoput olayına daha dayanıklı. Bu durum bütün termal macunlarda mevcut. Bu termal macunun piyasada çok fazla çakması var diye biliyorum, belki sahtesini almış olsbilirsin
  10. gokay339

Kule Tipi Soğutucudan Çıkan Macun Laptop A Uygulanabilir mi?

O termal macunlar çok dandik oluyor genellikle. MX6 MX7 gibi bir şey alırsan onu kullanabilirsin onlar leptoplar için daha uygun
  11. gokay339

Ryzen 7800x3d mi Ryzen 9700x mi?

3D hem oyunlarda ön bellek fazla olması sayesinde daha akıcı oynatır.
  12. gokay339

Yardım Bilgisayar İçin Hangi Masayı Almalıyım ?

ms1 benim ama yinede sallanmıyor tam bilmiyorum , illa sallanıyor tabi ama çok milim
  13. gokay339

benimkide ms2 sanırım , rastgele bir ürününü attım. Bendeki 160cm olması lazım yani sallanıyorsada ben anlamıyorum veya o kadar dikkat etmiyırum hocam :D
  14. gokay339

Yeni Toplanmış Bilgisayar Kendi Kendine Resetleniyor ve Kapanıyor?

EXPO kapattıktan sonra geçtiyse sorun belli , bu tarz sorunlar genelde EXPO yüzünden olur. Şimdi expo aç takıl kapanırsa sonuç belli EXPO
  15. gokay339

https://www.hepsiburada.com/ceramical-atlantik-cam-calisma-masasi-suntalam-malzeme-ile-klasik-tasarim-dayanikli-yapi-p-HBCV00003RKVYU Bendeki 160cm olanıydı sanırım 2022'den beri kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Ekiplamlar + 2 NB F80 + 2 Monitör ile sorunsuz kullanıyorum. Bi ara 5 6 ay 1...
Geri