masanın öbür kısmında tahta var ve takmanı engelliyorsa delik açarakta takabiliyorsun.
Bende bu masadan var ve 2 tane F80'i demirlere takarak rahatça kullanıyorum ortalama 2 sene olacak alalı problem çıkmadı
1788451629
2tane çek yoksa pişman olursun. 2 tane ayrı ayrı çekince istediğin yere...
İstediğin performans tam olarak ne onuda söylesen keşke hocam , sonuç olarak leptop bu.
Aldığın FPS değerleri ne mesela ?
FPS arttırma videolarına bakarak güç modunu vs. ayarlayabilirsin
Yanlış montajlamak ısınmasına sebep olabilir , yanlış montajdan kastım vidalar tam sıkılmadıysa işlemci üzerine tam oturmamış olabilir.
Termal macun az veya çok sürüldüyse yapabilir.
Sıvı soğutmada problem olma ihtimalide var
Ben 7800x3d'yi phantom spirit evo ile yaptığım zaman 81 dereceyi çok...
Lenovo 15--10 modellerinde kronik anakart yanma sorunu tasarımın değişmesiyle kalktı.
15--9 modellerinde bu problem vardı.
Lenovo loq 15ırx10 kullanıyorum memnunum
ilk defa mı oldu , ne yaptıktan sonra oldu . bir şey yapıldı mı gibi detaylarıda söyleseniz keşke hocam.
Sitesin e girip ekran kartı driverlarını indirmeyi deneyin
Yanlış montaj yüzünden yapabilir.
Termal macunu az veya aşırı sürersen yapar.
Kule tipi altında sökmeli bir plastik var kaldırmadıysan yapabilir
Fanları ters takmış olabilirsin
taksitle almayacaksanız 2.el bir şey alırsan bu fiyata daha iyisini bulabilirsin.
Bu tarz şeyler içinse kullanılabilir ama yinede diğer insanların yorumunu bekle.
15--10 modellerinde anakart yanma sorunu ortadan kalktı , belki bunu söylemeye gelenler olabilir. Bu 15--9 modelinde vardı yeni...
Bunların 15--9 modellerinde anakart yanma problemi var , 15--10 moıdellerinde tasarımı değişti bu problem ortadan kalktı.
5-6 aydır kullanıyorum memnunum.
Ve Piyasada çok fazla kronik problemli leptop var maalesef.
onun üzerine toplanabilir.
Konu açıp bütçeni ve ne tarz oyunlar oynamadk istediğini belirtirsenarkadaşlar ona göre yardımcı olur
Ona göre liste alıp zamanla in dirim kovalayabilirsin. Yarın 22.00 da incehesap gaminggecesi indirim i var mesela
İndirim kovalayıp beklersen tek tek toplamakta mantıklı olabilir.
Bazen hazır sistemlerde güzel indirimler oluyor tektek toplamış gibi oluyorsun
Bizim ülkede 2.el fiyatıyla sıfır fiyatı neredeyse aynı oluyor genellikle :D
Çok nadirde olsa 1 sene garantili ürünleri iyi fiyata bulabiliyorsun ...