gokay339 isimli üyenin son içerikleri

1. gokay339

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

masanın öbür kısmında tahta var ve takmanı engelliyorsa delik açarakta takabiliyorsun. Bende bu masadan var ve 2 tane F80'i demirlere takarak rahatça kullanıyorum ortalama 2 sene olacak alalı problem çıkmadı 1788451629 2tane çek yoksa pişman olursun. 2 tane ayrı ayrı çekince istediğin yere...
  2. gokay339

Laptop İstediğim Performansı Vermiyor

İstediğin performans tam olarak ne onuda söylesen keşke hocam , sonuç olarak leptop bu. Aldığın FPS değerleri ne mesela ? FPS arttırma videolarına bakarak güç modunu vs. ayarlayabilirsin
  3. gokay339

Lenovo Loq 5060 Mantıklı mı

o tarz oyunlar çok oynamadığım için net bir şey diyemiyorum
  4. gokay339

AMD Ryzen 7 7800x3d 90 Derece Throttle Yiyor

Yanlış montajlamak ısınmasına sebep olabilir , yanlış montajdan kastım vidalar tam sıkılmadıysa işlemci üzerine tam oturmamış olabilir. Termal macun az veya çok sürüldüyse yapabilir. Sıvı soğutmada problem olma ihtimalide var Ben 7800x3d'yi phantom spirit evo ile yaptığım zaman 81 dereceyi çok...
  5. gokay339

Lenovo Loq 5060 Mantıklı mı

Lenovo 15--10 modellerinde kronik anakart yanma sorunu tasarımın değişmesiyle kalktı. 15--9 modellerinde bu problem vardı. Lenovo loq 15ırx10 kullanıyorum memnunum
  6. gokay339

Leptop Ekran Kartını Görmüyor

format at
  7. gokay339

Leptop Ekran Kartını Görmüyor

ilk defa mı oldu , ne yaptıktan sonra oldu . bir şey yapıldı mı gibi detaylarıda söyleseniz keşke hocam. Sitesin e girip ekran kartı driverlarını indirmeyi deneyin
  8. gokay339

İşlemci Soğutucu Soğutmuyor

Yanlış montaj yüzünden yapabilir. Termal macunu az veya aşırı sürersen yapar. Kule tipi altında sökmeli bir plastik var kaldırmadıysan yapabilir Fanları ters takmış olabilirsin
  9. gokay339

Öneri Fp Kablosuz Kulaklik Önerisi

gamepower aero ultra pişman etmez , aktif kullanıyorum memnunum...
  10. gokay339

Lenovo Loq 15arp10e Alınır mı?

taksitle almayacaksanız 2.el bir şey alırsan bu fiyata daha iyisini bulabilirsin. Bu tarz şeyler içinse kullanılabilir ama yinede diğer insanların yorumunu bekle. 15--10 modellerinde anakart yanma sorunu ortadan kalktı , belki bunu söylemeye gelenler olabilir. Bu 15--9 modelinde vardı yeni...
  11. gokay339

Laptop Piyasası Neden Bu Kadar Zamlandı

Bunların 15--9 modellerinde anakart yanma problemi var , 15--10 moıdellerinde tasarımı değişti bu problem ortadan kalktı. 5-6 aydır kullanıyorum memnunum. Ve Piyasada çok fazla kronik problemli leptop var maalesef.
  12. gokay339

Laptop Piyasası Neden Bu Kadar Zamlandı

düşeceğini sanmıyorum , 2.el garantili temiz kullanılmış cihazlarada bakılabilir 1787825154 https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15irx10-83je00jltr-i5-13450hx-16-gb-512-gb-ssd-rtx5050-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1187588978.html alınabilir kullanıyorum memnunum
  13. gokay339

İkinci El mi Sifirmi Sistem Almak Mantikli

onun üzerine toplanabilir. Konu açıp bütçeni ve ne tarz oyunlar oynamadk istediğini belirtirsenarkadaşlar ona göre yardımcı olur Ona göre liste alıp zamanla in dirim kovalayabilirsin. Yarın 22.00 da incehesap gaminggecesi indirim i var mesela
  14. gokay339

Kod Yazamıyorum Ne Yapmalıyım

Kodu okuyup anlamakla iş bitmiyor hocam , evet kodu anlaman iyi birşeyy ama Kod yazabilmek istiyorsan bol bol kod yazman ve pratik yapman lazım
  15. gokay339

İkinci El mi Sifirmi Sistem Almak Mantikli

İndirim kovalayıp beklersen tek tek toplamakta mantıklı olabilir. Bazen hazır sistemlerde güzel indirimler oluyor tektek toplamış gibi oluyorsun Bizim ülkede 2.el fiyatıyla sıfır fiyatı neredeyse aynı oluyor genellikle :D Çok nadirde olsa 1 sene garantili ürünleri iyi fiyata bulabiliyorsun ...
Geri