gokberkokcu isimli üyenin son içerikleri

1. gokberkokcu

Fps ve hikaye oyunları icin monitör önerisi

Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Full HD IPS Monitör https://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-238-144hz-1ms-analogdisplayhdmi-freesync-full-hd-ips-monitr-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%C4%B0&url_src=ios-product-detail Şimdiye kadar bu monitörden pişman...
  2. gokberkokcu

Motosiklet lastik ebatındaki değişiklik

Aradaki boşluğu ölçmeden direkt satın aldık hocam.Lastik takılırken patates olmayız umarım. 😅
  3. gokberkokcu

Motosiklet lastik ebatındaki değişiklik

Selam dostlar, 2006 model Honda Cbr 1000RR motosiklete lastik arayışına girdik.Benim peder biraz ekonomik olduğu için fabrika verilerinin hafif dışına çıktı; arka lastik 190/50/17 (fabrika verisi) yerine 190/55/17 ebat lastik satın aldı indirimde olduğu için.Hesaplama sonucunda motosikletin...
  4. gokberkokcu

Classic tarzdan Custom tarza motosiklet revizyonu tavsiyesi

Ben de onu hedefliyorum.Teşekkür ederim 😊
  5. gokberkokcu

Konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için danışmak istedim hocam.Trafikte dolaşırken görüntüsünden az da olsa çekiniyorum, ne de olsa trafikte tasarımı güzel olan birçok motosiklet var.Yeni bir motosiklet alana kadar bana eşlik edecek kendisi.
  6. gokberkokcu

Selamlar dostlar, 18 yaşında bir motosiklet sevdalısıyım.Dedemden kalan 125 cc Kanuni Seyhan 125 (2005) klasik tarzdaki motosikleti 1 aydır kullanmaktayım, tasarımının günümüze ve bana hitap etmediğini düşündüğüm için cafe racer, scrambler gibi tarzlara çevirmek istiyorum.Motosiklet parçaları...
  7. gokberkokcu

MEB kitaplarını nasıl satarım?

Geçtiğimiz sene bu zamanlar kağıt toplamak için transit dolaşıyordu bizim burada, lilosu 5₺’den 4 kilo kitabı satın aldı adam 😄
  8. gokberkokcu

Razer ornata chroma v3x vs Hp pavilion 800

Eğer e-sporcu değilseniz mekanik klavye tercih etmenize pek gerek yok açıkçası, özellikle 1000₺ altındaki mekanik klavyeler pek uzun ömürlü olmuyor (Rampage, Gamepower vb. markalar) Mekanik klavye alacağınızda Razer, Steelseries, Hyperx vb. gibi markalardan şaşmamanızı tavsiye ederim.Bir...
  9. gokberkokcu

Razer ornata chroma v3x vs Hp pavilion 800

Hp klavyede bazı kullanıcılarda tuş basmama sorunu olmuş, bu aklınızda bulunsun.Razer kalite ve uzun ömürlü olması bakımından daha mantıklı bir tercih olacaktır.İnce Hesap üzerinde 799₺ olması lazım, fiyatı çok iyi.
  10. gokberkokcu

Çözüldü✓ XPG GAMMIX D30 DDR4 8 GB 3000 MHZ RAM için yardım

Merhaba, kullanmakta olduğum XPG GAMMIX D30 8 GB DDR4 3000 mHz CL16 ram'e sadece mHz değeri 3200 olan ve diğer her şeyi aynı olan bir GAMMIX taksam sorun yaşar mıyım? Kullanmakta olduğum RAM'in sıfırı stokta az olduğu için 3500 TL civarında dolayısıyla yapacak bir şeyim kalmıyor.Yardımcı...
Geri