gokdenizkarakas isimli üyenin son içerikleri

1. G

15 pro max alıcamda en sağlam kılıfı önerir misiniz

Hocam ben de Blueo almayı düşünüyorum, çok güzel göründü gözüme ama hâlâ kadar veremedim
  2. G

iPhone 15 pro Max için

Arkadaşlar selamlar, 15 pro max aldım, şimdi de telefonu korumak için kılıf, kamera koruması, kırılmaz cam alicam ayrıca şarj cihazı ve kendi gelen kablosu yetersiz ise kablo da alicam. Apple'ın kendi magsafe kılıfı gerçekten iyi korur mu, almak mantıklı mı? Bildiğime göre 25w hızlı şarj...
  3. G

Trendyoldan 14 pro max

Hocam komandoyum, haşin kullanıcam biraz telefonu. 15 PM paramparça olur cebimde, o yüzden çok yanaşma yanlısı degilim ona. Yd de alsam 36k telefon, 20k işletme zaten 56k ediyor, yurtdışına çık gir minimum 5-6k da oraya gider etti sana şu an 62-63k zaten. Aradaki 8k fiyat farkı için değer mi...
  4. G

Yurtdışı iPhone almak

Hocam bu A2111 falan ne oluyor, sürekli farklı farklı sayılar görüyorum gezerken, bi anlatabilir misin 1698870719 Ben de öyle düşündüm ama bilemedim hocam, diğerlerine göre çok ucuz olması ve hala stokta kalmış olması şüphelendirdi beni biraz.
  5. G

Yurtdışı iPhone almak

Hocam çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Şöyle bir ürün buldum, hatta bazı yerlerde ithalatçı garantili var 65k liraya, sence alınır mı, niye bu kadar ucuz diğerlerine göre? https://ty.gl/6z477i0sa7
  6. G

Trendyoldan 14 pro max

Hocam ithalatçı garantili bunlar, ondan güvenemedim. Benim attığım Apple TR garantisi altında.
  7. G

Trendyoldan 14 pro max

Arkadaşlar selamlar, yd alicaktim ama bunu gördüm, sıfır, açılmamış kutu diyor Trendyol. Esnaf satmıyor, satıcı trendyolun kendisi direkt. Neden bu kadar ucuz, sizce alınır mı? https://ty.gl/6z477i0sa7
  8. G

Yurtdışı iPhone almak

Valla hocam işim ağır, piyade komandoyum. Irak'ta her an çatışmanın içindeyim. Yeri gelicek telefon cebimdeyken kayanın üstüne atlamam gerekecek. O yüzden dayanıklılık önemli.
  9. G

Yurtdışı iPhone almak

Aga satmak gibi niyetim yok dediğim gibi, kullanıcam. Ne kadar giderse o kadar kullanırım, öyle sürekli telefon değiştirme hastası değilim. Kaydettirip kafa rahatlığıyla kullanmayı planlıyorum. 1698848117 Öneriyor musun hocam, 14 PM'den daha güzel mi?
  10. G

Yurtdışı iPhone almak

S23 Ultra yanmıyor kanka, sen onu hiç öyle düşünme de bu 15 PM çok dayanıksız diyorlar, düşürme testlerini flaan izledim paramparça oluyor. Kılıfla kullanıcam ben zaten, askeri personelim kılıfsız kullanma şansım yok dağda bayırda hangi telefon olursa olsun mahvolur da bunun bu kasası biraz...
  11. G

Yurtdışı iPhone almak

Hocam bunların çok güvenli şeyler olduğunu düşünmüyorum ya, telefoncular bilirdi böyle bi şey olsa, zaten uçak modunu açıp kapatınca falan gidiyormuş. Biz normal kayittan devam edelim, hem 2 yıl sonra Tr'ye açık cihaza döner, elden çıkarma gibi bir durumum soz konusu olursa çıkarabilirim
  12. G

Yurtdışı iPhone almak

Hocam Irak'tan gelicek, kayıt masrafı da bildiğim kadarıyla 20k civarında. Yani farazi söylüyorum, 35k telefon olsa, 21k kayıt, öyle böyle 6-7k da gitse 63-64k olur, minimum 15-20k lira kârım olur. Zaten al sat falan amaçlı almıyorum, kendim kullanıcam, sonrasında satma durumum olursa 2 yıl...
  13. G

Yurtdışı iPhone almak

Arkadaşlar selamlar, telefon almak için yaptığım uzun araştırmalar sonucu ayfoncuların zehrine maruz kaldım ve ayfon almaya karar verdim. Yurtdışı 14 pro max veya 15 pro Max almayı düşünüyorum, bir arkadaşım var o getirecek. Sorularım şunlar; yurtdışı telefon alınır mı, kayıt olayları nasıl...
  14. G

Samsung S24 serisi beklenir mi

Baya bi baktım 8 gen 3'le çıkacağı söyleniyordu birçok yerde, o da hem şarj verimliliği hem CPU kalitesi olarak bi hayli iyi. Exynos ile de çıkabilir ama 8 gen 1'in sıkıntılarından sonra 8 gen 2'deki başarıdan dolayı bence exynos olayına sıcak bakmıyolardir diye düşünüyorum. Zaten 1 aya herhalde...
  15. G

Samsung S24 serisi beklenir mi

Hocam çok düşeceğini sanmıyorum ya, zaten pluslar halihazırda 38k civarı, gün geçtikçe zam korkusu geliyor
Geri