Hacımlar sa beleş olan redseci 30 küsür saat oynadım dün gece de bf 6 aldım fakat vazgeçtim ve iade talebinde bulundum.şimdi sorum şu bu süreç sürer gibi biraz daha beleş olan redseci oynamaya devam etsem bf6 nın oyun saatinden sayarmı sonra 2 saati geçmiş iade edemeyiz kardeşim derlermi bana
Arkadaşlar s23 cihaz kullanıyorum ve her şeyi göze alıyorum öncelikle bunu söyliyim.5 6 ay önce telefonumdan silinmiş fotoğrafları geri almanın bir yöntemi varmı çöp kutusundan da silinmiş fotolardan bahsediyorum gmaile ve one drive'a yedekliydi arrık yoklar.bir uygulama ile bakmıştım telefona...
Merc bulursan al kullanıyorum serinin de en üstü pişman olmazsın.cw sesi olabilir takılma ona kronik gibi bişey bu kartlarda
Benimkinde de var dikkat etmezsen anlamazsın
Alnmaz saçma gereksiz demek ,saçma geliyo bana güzel bir klavye neden alınmasın ciddi tarzda fps oyunları oynamak isteyen oyundan zevk alan insan verir alır neden almasın manyetik keyler var wootinge göre de uygun fiyat alınır tabikide para vericek durum varsa. wraithin ürünleri pişman etmedi...
sürtünme sesinde gariplik var sanki bişeyler var skates ile mouse pad arasında bu arkadaş fark etmeden ya da bilmeden 2 yüzey arasında toz vs var iken kullandıysa o bölgede, sanrıım aşındırmış.düzgün kullanımda sadece skates ve yüzey arasındaki hareketlerde böyle bir aşınma olucağını sanmıyorum...
skates değil cam yüzey.skates zaten aşınmıcak yapıcak bişey yok blade y kullanıyorum mouse u kullandığım kısımlar biraz daha aşındı. bu cam da da aynısı olmaz herhalde.razer atlas sipariş geçtim