Merhaba arkadaşlar python öğrenmek istiyorum fakat eğitimler genel olarak eski. Hala güncel olan anlatımı iyi olan sertifikalı veya sertifikasız bir eğitim var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşıma da sormuştum kendisi 5 dakikada cevap verdi. Sen neden çözüldü dememe rağmen boş beleş laf kalabalığı yapma gereği duydun peki?
1740085060
Oradan cevabını bulamadığım için yazmıştım. Yine de yardımın için teşekkürler kankam.
Arkadaşlar iki klavyeden birisini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı. Genellikle kod yazıyorum ve biraz da oyun oynuyorum. Rahat ve orta düzey sesi olan bir klavye istiyorum ikisinde de kırmızı switch mevcut.
Merhaba arkadaşlar. Kullanıcıdan girilen değerin pozitif ve negatif bölenlerini yazdıan bir kod yazmam lazım. Ayrıca "Pozitif bölen değer: 1, 5" gibi pozitif değerleri böyle yan yana negatif değerleri de aynı şekilde yan yana yazdırmam lazım. Bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
Başlıktaki klavyeyi gördüm almayı düşünüyorum. 2k limitim var. Yazılım yapıyorum aynı zamanda oyun oynuyorum uzun süreler klavye başında oluyorum kullanım açısından rahat mıdır bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/corsair-mp600-pro-nh-1tb-7000mb-5700mb-gen4-m-2-2280-nvme-ssd-p-HBCV00003TAOTN?magaza=OVERCLOCKERS
bu ssdyi laptopumda kullanmak istiyorum daha uygun veya aynı fiyat bandında daha iyi bir ssd kullanabilir miyim, önerileriniz nelerdir?
5.5k lg olan 4.5 da msi fiyat farkının sebebini merak ettiğim için sordum. Şimdi bir taraftan baktığımda lg yıllardır televizyon falan üretiyor hani acaba panel olarak, renk canlılığı olarak daha mı üstündür onu merak ediyorum.
1729417193
Sağol, lgyi kullanmış birisi de yanıt verirse bu 1klık...