gokf3nxi isimli üyenin son içerikleri

1. G

Python eğitim tavsiyesi

Hepinize teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım.
  2. G

Python eğitim tavsiyesi

Versiyonlar arasındaki fark büyük oranda etkiliyor mu onu bilmediğim için açtım konuyu. Asıl mevzu iyi hoca önerin değildi sağol yine de.
  3. G

Python eğitim tavsiyesi

Teşekkür ederim.
  4. G

Python eğitim tavsiyesi

Teşekkürler güncel değil tarzında yorumlar gördüm bu bir sıkıntı oluşturur mu öğrendikten sonra kullanırken sıkıntı yaratır mı?
  5. G

Python eğitim tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar python öğrenmek istiyorum fakat eğitimler genel olarak eski. Hala güncel olan anlatımı iyi olan sertifikalı veya sertifikasız bir eğitim var mı? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  6. G

C dili girilen sayının pozitif ve negatif bölenlerini yazdırma

Arkadaşıma da sormuştum kendisi 5 dakikada cevap verdi. Sen neden çözüldü dememe rağmen boş beleş laf kalabalığı yapma gereği duydun peki? 1740085060 Oradan cevabını bulamadığım için yazmıştım. Yine de yardımın için teşekkürler kankam.
  7. G

Steelseries Apex 7 vs Asus Rog Scope Nx 2

Arkadaşlar iki klavyeden birisini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı. Genellikle kod yazıyorum ve biraz da oyun oynuyorum. Rahat ve orta düzey sesi olan bir klavye istiyorum ikisinde de kırmızı switch mevcut.
  8. G

kendim çözebildim cevap yazmanıza gerek kalmadı.
  9. G

Merhaba arkadaşlar. Kullanıcıdan girilen değerin pozitif ve negatif bölenlerini yazdıan bir kod yazmam lazım. Ayrıca "Pozitif bölen değer: 1, 5" gibi pozitif değerleri böyle yan yana negatif değerleri de aynı şekilde yan yana yazdırmam lazım. Bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
  10. G

LOGITECH klavye olarak hangısını almalıyım ?

Ne kadar
  11. G

LOGITECH G413 SE alınır mı

Tavsiyen ne olur 2bin fiyat bandında
  12. G

LOGITECH G413 SE alınır mı

Başlıktaki klavyeyi gördüm almayı düşünüyorum. 2k limitim var. Yazılım yapıyorum aynı zamanda oyun oynuyorum uzun süreler klavye başında oluyorum kullanım açısından rahat mıdır bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  13. G

Corsair MP600 pro nh 1tb ssd

https://www.hepsiburada.com/corsair-mp600-pro-nh-1tb-7000mb-5700mb-gen4-m-2-2280-nvme-ssd-p-HBCV00003TAOTN?magaza=OVERCLOCKERS bu ssdyi laptopumda kullanmak istiyorum daha uygun veya aynı fiyat bandında daha iyi bir ssd kullanabilir miyim, önerileriniz nelerdir?
  14. G

2k monitor onerisi yapabilir misiniz

https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-g244pf-e2-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-adaptive-sync-pivot-gaming-monitor-p-HBCV000061UNUG?magaza=Hepsiburada...
  15. G

MSI G244PF E2 vs LG Ultragear 24GS65F-B ?

5.5k lg olan 4.5 da msi fiyat farkının sebebini merak ettiğim için sordum. Şimdi bir taraftan baktığımda lg yıllardır televizyon falan üretiyor hani acaba panel olarak, renk canlılığı olarak daha mı üstündür onu merak ediyorum. 1729417193 Sağol, lgyi kullanmış birisi de yanıt verirse bu 1klık...
Geri