Gökhan ADA isimli üyenin son içerikleri

1. G

1500-1800 arası kasa tavsiyesi

Arkadaşlar belirtilen fiyat aralığında hava giriş çıkışı güzel olan bir kasa arıyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. G

işlemci Soğutucu Tavsiyesi

çok net misin ?
  3. G

Önerin var mı 1689709700 şuan durum ne memnun musun :)
  4. G

Teşekkür ederim araştırıcam
  5. G

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Ryzen 5 3600 işlemcim radeon rx 5600 xt ekran kartım var. 16 gb ram ve maalesef kötü olduğunu düşündüğüm hava akışı pek iyi olmayan bir kasam var. Şimdi sorum hem iyi bir kasa önerisi hem de soğutuculardan hangisini alırsam...
  6. G

Format sonrası eksik uzantı

onu yaptıktan sonra da inen dosyaları cfg olarak kabul etmiyor.
  7. G

Format sonrası eksik uzantı

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilgisayara format attıktan sonra cs go da config dosyasını okumuyor. muhtemel eksik uzantım mevcut. Hangi uzantı olduğunu bilen ya da sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı acaba ?
  8. G

RTX 2060 İLE WİNDFORCE 2060

DA 3 sistem de hangisi seçilmeli ?
  9. G

windforce olanı mı ? komple 2060 olanı mı ?
  10. G

GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran ve GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 Bu ikisi arasında ki fark ? 1600951167 tam konu ile alakalı kardo :D Sorun yaşadın mı ?
  11. G

Arkadaşlar rtx 2060 ile windforce 2060 arasında ki fark nedir ? Arada ki fiyat farkına değer mi ? Hangisi tercih edilmeli ? Şimdiden teşekkür ederim.
  12. G

144 hz olmuyor

DP takılı fakat sürekli kendisini hd 1 e atıyor. 1595676993 DP takılı ama seçme ekranına gelip dp seçsem de ekranı yenileyip hdm 1 e atıyor kendini. Neden olabilir ?
  13. G

144 hz olmuyor

Gelişmiş görüntü seçeneklerini ayarlaya bastığımda sadece 64 hz seçeneği mevcut.144 hz çıkmıyor işte ?
  14. G

144 hz olmuyor

MSİ G241 monitör aldı arkadaşım.Kurduk ekran geliyor fakat 144 hz seçeneği çıkmıyor.Sadece 64 hz seçeneği mevcut. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  15. G

DA-2 SİSTEM EKRAN KARTI FAN DÖNMEMESİ

daha önce ki paylaşımlarda sorun olmaz herkeste aynı diyen çok fazla kişi vardı. Sorun olmadığını çok defa söylediler ama bir türlü emin olamıyorum sanki. Ekstra sogutucu alıcam ileride ama bu işlemci sıcaklığı normal mi onu bilemiyorum bir türlü.
Geri