Flash belleğimi taktığım zaman flash bellek kısayol oluşturuyor sildiğimde yeniden oluşturuyor bununla ilgili araştırma yaptım ve virüs olduğunu öğrendim bunu nasıl temizleyebilirim
Tekrardan güncelleme yapacağım 2 saat önce sorun çözülmüş gibiydi ancak şimdiki denemelerim sonucu yine hiç bir şey neredeyse inmiyor denebilir seviyede aşırı yavaş iniyor 1.1.1.1 i tekrar deniyorum ancak işe yaramıyor ben anlamadım bu ne cins bir şey
Tekrardan merhaba dediğiniz 1.1.1.1 yöntemini denedim ve işe yaradı allah a şükür yoksa telefon sağlığına dua edecekti neredeyse teşekkür ederim bilgi paylaşımı sağladığınız için
Merhaba Baykod53 dönüşün için teşekkür ederim akşam deneyeceğim Bu arada yaptıklarımı da anlatayım Turknet müşteri hizmetlerine destek talebi açtım ancak bir sorun olmadığını söylediler
Apple müşteri hizmetlerine bağlandım adamlar yazdı ben yaptım yine çözülmedi sizinle telefon üzerinden...
Öncelikle Merhaba
İphone X cihazı kullanıyorum bir kaç gündür cihazda problem var Evimde 1000 mpbs Turknet İnternet mevcut Cihazdaki problemim de şu app store da uygulama indirirken aşırı yavaş bi şekilde indiriyor
50 mb bir uygulama üzerinden 10 dakika geçmesine rağmen inmiyor denediğim şeyler...
Evet oynanıyor kontroller kısmından ayarlıyorsunuz 1500 tl bütçe ile çakma ps4 veya ps5 kolu alabilirsiniz 2 tane playstation kontrolcüleri direkt olarak windows da çalışmıyor ds4 diye bir program kullanmak gerekiyor kolları xbox kolu olarak tanıtıyor