Gökhan5255 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Yardım Merusys mr70x yardim

Öpen wrt kurucam ancak daha sonra ne yapmalıyım bilmiyorum varmı bu konuda rehber? Bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin
  2. G

Openwrt yüklü cihaz satan varmı?

Hazır yüklü olarak satan minimum wifi5-6-7 destekli router ariyorum Kendim destekli 1-2 router aldım yüklemeyi yapamadım geri iade ettim macvur hazır kurulmuş Alican varmı yardımcı olan?
  3. G

Mr70x openwrt sorunu

Naptın yaptın mı? Bende almayı düşünüyorum
  4. G

Mercusys MR70X OpenWrt yükledim geri nasıl eski haline döndürürüm

Mercusys MR70X OpenWrt yükledim ancak performans beğenmedim cihazı iade etmek istiyorum ancak stok kendi yazılımına nasıl döneceğim aranızda yapıp deneyen var mı? Başari oranı düşük diyorlar lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin.
  5. G

Yardım evin bu kaplolardan hangisi internet hattı?

Dsl kaplosu ile denedim hat gelmedi hangisi dal kaplosu
  6. G

Yardım Altyapın üstünde hız alırsam internet stabil calisirmi

Kardeşim biliyorum anlattığın şeyi ben diyorum sorguda 85 Mbps veriyor tam alır mıyım bu hızı 1755091464 100 Mbps yükselltim yeni router aldım şuan ara ara 80 ara 50 düşüyor
  7. G

Kardeşim 100 MB yükselttim ancak çalışmıyor 40 MB veriyor neden?
  8. G

Neden kopma oluyor ki direk alabileceğim kadar gerekli diye biliyorum
  9. G

88 Mbps altyapı desteği var 100 Mbps paket e geçicem 50 den ancak Türk Telekom servisi çalışmaz dedi neden? 88 Mbps hız almam lazım teorik olarak iyi bi router aldım benim sorum hız artar mı artınca dalgalanma gecikme veya olumsuz durum olur mu?
  10. G

Bu piriz hangi tip pirizdir? Klima bağlantısı yapılır mı?

Bilmiyorum ki hocam ne kadar akım geçiryor zira bunun elektrik hattı na bağlı yani
  11. G

Bu piriz hangi tip pirizdir? Klima bağlantısı yapılır mı?

Niye ya elektrik geçmiyor mu?
  12. G

Adres sorgulama yapamıyorum?

Sende calisyor mu
  13. G

Yardım Lütfen bilgili biri yardım etsin

Abim şimdi köyde gelmesi en az 1 hafta e-devlet işlerinden anlamaz ayriyeten ben kendi üstüme almak istiyorum
Geri