GokhanEge isimli üyenin son içerikleri

1. G

İncehesaptan Aldığım Toplama Bilgisayarla Ilgili Sorun

Hocam herhangi bir performans yada oyun testi de yapmadım sırf ben kullanırım benden dolayı bir sıkıntı doğar üzerime kalır diye. Bulunduğum yerde bilgisayarcıda her parçayı ayrı ayrı kontrol ettirdim. Anakarta hicbir şey bağlı değilken bile sistemi açmıyor. Power supply ise hiç çalışmıyor zaten...
  2. G

Hocam söyledim bunu da. Sizim hakkınız isterseniz başvurun diyorlar. Yani ben böyle rezillik görmedim. 1 nisanda aldığım bilgisayarı 23 mayıs olmuş hala doğru düzgün kullanamadım. Durmadan geri yolla gelmesini bekle falan diye geçti zamab 1590270464 Hocam değistirseler keşke . 2 kere yolladım...
  3. G

Arkadaşlar merhaba. Incehesap mağazasından 1 nisan tarihinde Cronos Donanımarşivi tavsiyesi hazır sistemi satın aldım. Bilgisayar ayın 15 inde elime geçti. Bilgisayarım power tuşuna bastığımda ilk seferde açılmıyordu. Kasanın ışıkları geliyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. Power tuşuna basılı...
  4. G

BIOS Sıfırlama

Teşekkürler cevaplar icin peki tekrar güncelleme yüklemem gerekli midir sifirladiktan sinra?
  5. G

BIOS Sıfırlama

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda aldığim hazır sistemle ilgili bir sorun yaşıyorum. Kasamın power tuşuna bastığim zaman ekran görüntüsü gelmiyor , klavye ve farenin ışıkları yanmıyor. Power tuşuna basılı tutup kapattıktan sonra tekrar açtığımda normal şekilde çalışıyor. Internette...
Geri