Kardeşlerim veya büyüklerim malum yaz ayları geldi oyun oynarken bilgisayarım 5 fanlı olmasına rağmen ısınıyor. İlk başka termal macun ve temizlik zannettim temizledim ve macunladım ama dene ısınıyor. Orijinal fan yetmiyor diye tahmin ediyorum.
Anakart modelim; Gigabyte a520m k-v2
Ekran kartım...
Büyüklerim küçüklerim sari siteden param güvende ile ekran kartı aldım. Koruma etiketi üstünde kasma donma yok 5 dakika fulmarkta 66 derce oldu 1080 p de . Kasada fan yok işlemci ve ekran kartının kendi fanindan başka soğutucu fan yok,
3500 tl ye aldım sizce nasıl.
Sari sitede bir kaç tane kart buldum ama size danışmak isterim , yardım edebilir misiniz büyüklerim küçüklerim. Linkleri burada paylaşmam yasak mi onu da bilmiyorum bütçem 2000 ve 3000 arası acaba uygun bir ekran kartı bulma sansım var mi ?.
sistemim
işlemci i5 3470
Ram 1600 mhz 8*2 16 gbram...
Sistemim böyle abim veya kardeşlerim birde 16 gb ram var, Gelecekte farkli sisteme ryzen 5600 işlemcili bir sisteme geçmeyi planlıyorum ama uzun bir zaman alacak birikim yapmam lazım , Benim aklımda rx 580 var darboğaz olacak ama çok olmasını beklemiyorum çünkü şuan oynadığım oyunlar şunlar "...