gokmen67 isimli üyenin son içerikleri

1. G

ÇİFT MONİTOR EKRAN DONMASI VE YENİLEME SORUNU

Teşekkürler ilginize :)
  2. G

ÇİFT MONİTOR EKRAN DONMASI VE YENİLEME SORUNU

Selamlar herkese öncelikle, Asus VG249Q1A 165 HZ ve Asus VE247 60 hz Monitörlerim var bazı zamanlarda genellikle 2. monitörümde (60 Hzlik) herhangi bir video açınca, ekran kısa süreliğine donuyor ve 2 monitörümün ekranları tazeleniyor (siyah ekran oluyor sonra görüntü geliyor görüntü bağlantısı...
  3. G

Monitör ekranın altındaki çizgiler

sıfır sapphire 6700 xt ekran kartı - ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitör de budur Geçen sene alınmış sistem mart ayında 0 şeklinde bundan 1-2 hafta içinde çıkmaya baslamış çizgiler
  4. G

Monitör ekranın altındaki çizgiler

iyi forumlar; paylaştıgım fotoğraftaki monitör arkadaşımın böyle çizgiler cıktığını söylüyor bilgisayarı uzun süreler açık bıraktığını dile getirdi sıcaktan kaynaklı bir problem midir yoksa kablodan olabilir mi varsa bilgisi olan aydınlatabilirse çok makbule geçer cok teşekkür ediyorum...
  5. G

İşlemci Kule Tipi Soğutucu

ID-Cooling SE-214-XT ARGB Black 4Pin PWM 120mm INTEL/AMD İşlemci Soğutucu ARKADAŞLAR SELAMLAR SİSTEMİME KULE TİPİ SOĞUTUCU ALACAĞIM SİSTEM; RYZEN 5 5600 GIGABYTE B550M D3SH SAPPHIRE 6700 XT 650W PSU YUKARIDAKİ LİNKE BIRAKTIGIM SOĞUTUCUYU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. EĞER DAHA İYİ BİR ÖNERİSİ OLAN...
  6. G

İşlemci Soğutucu Önerisi

Selamlar arkadaşlar sistem topladım şu an stok fan kullanıyorum sizin sunacağınız kule tipi soğutucu önerilerinize açığım kullanıp memnun kalanlar bir kaç link paylaşırsa sevinirim. Sistem Özellikleri : Anakart B550M DS3H microATX İşlemci Ryzen 5 5600 Kasa : Gameforce GF-8010 Cold 4X120MM...
  7. G

Çözüldü✓ Ramlerin 3200 mhzin 2400 olarak gözükmesi

@Emmree oldu dostum teşekkürler
  8. G

Çözüldü✓ Ramlerin 3200 mhzin 2400 olarak gözükmesi

Selamlar arkadaşlar, fotoğraflarda gösterdiğim gibi Kingston Fury 2x8 3200 mhz Ramler aldım bir kaç gün önce lakin 2400 mhz calıştığı gözüküyor görev yöneticisinde, CPU-Z programının Memory kısmında 1200 frequency gözüküyor. SPD Bölümünde de 1200 ve 1600 değerlerini görüyorum bunların hangisi...
Geri