gökmo isimli üyenin son içerikleri

1. G

Kasadaki parçalar çalışıyor fakat dış donanım birimleri çalışmıyor

Usbli masa lambanı mouse ve klavye soketine taktığında hala çalışıyorsa klavye ve mouseini başka bir bilgisayara takıp dene eğer çalışıyorlarsa sıkıntı olmaması lazım ekran olarak da aynısını yap
  2. G

CPU yük sıcaklığı ölçümü

YouTube linki atamam maalesef cunku videom yok ancak 3-4 tane isi ölçüm programını açıp farklara bakarsan görebilirsin belki de benim calistigim sistemlerde öyle oldu senin icin doğru gösteriyorsa bilemem ancak ilk tercihim hwinfo olmuyor benim
  3. G

CPU yük sıcaklığı ölçümü

Birçok PC’de termal kamerayla birlikte deneme yanılma
  4. G

CPU yük sıcaklığı ölçümü

Hw info genel olarak yanlış gösteriyor
  5. G

işlemcimin sıcaklığını nerden bakabilirim?

ryzen master amdnin kendi oc kontrolcüsü sıcaklığı da gösteriyor. onun dışında aida 64 genel bilgisayarını görmek için kullanışlı
  6. G

Ethernet Kablosu Uzunluğu

kabloyu CAT6 almaya dikkat et onun dışında ben 25 metrelik kablo kullanıyorum 0 sıkıntı.
  7. G

ARKADAŞLAR KASA BAĞLANTILARINI YAPAMADIM YARDIM

fanların dönemsinin rgb ile alakası yok kasa bağlantıları için https://www.asus.com/me-en/Motherboards/ROG-STRIX-B550-F-GAMING/HelpDesk_Manual/ buraya bakmanı tavsiye edebilirim.
  8. G

Usb 3.0 Kablosunu Takamıyorum

resim atabilir misin
  9. G

SSD biçimlendirme yaptım hala dolu

maalesef şu sıralar çok yoğunum ama 4 gün sonra hala çözememiş olursan yardımcı olurum maalesef şu sıralar çok yoğunum ama 4 gün sonra hala çözememiş olursan yardımcı olurum seve seve
  10. G

SSD biçimlendirme yaptım hala dolu

disk utilityden yapmayı dendin mi? 1610211190 https://searchwindowsserver.techtarget.com/tip/Using-Diskpart-to-create-extend-or-delete-a-disk-partition şu şekilde yapmayı dene bir de istersen
  11. G

Pingim Neden Çok Yüksek?

bir de eğer ethernet kablon cat5 ise uzun mesafelerde sıkıntı çıkarabilir eğer modemden uzak bir yerdeysen ya da kablon uzunsa cat6 kablo al
  12. G

Pingim Neden Çok Yüksek?

internete dns nasıl değiştirilir yaz bir sürü video çıkıyor.
  13. G

İşlemci fanı çok yüksek rpm de dönüyor

termal macunu değiştirip fanı körük gibi bir şeyle denemeyi dene yapabiliyorsan.
  14. G

Pingim Neden Çok Yüksek?

D.N.S. i otomatikten çıkartıp 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapmayı dener misin.
  15. G

IRQL NOT LESS OR EQUAL mavi ekran

Hocam LinpackXtreme diye bir test var bunu yapabilir misiniz ya da Prime95 testini bu ikisinden birini yaparken de ısı değerlerini kaydedebilir misniz cpunun. CPUID programı kullanarak görebilirsiniz değerleri. En yüksek değeri kaydetseniz yeterli.
Geri