goksel53 isimli üyenin son içerikleri

1. goksel53

🔥İndirim Lexar ARES 2x16 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 21.999 TL PARAF 6- AXESS 5 TAKSİT.

Zaten yapılıyor hocam onu belirtim hynix a die çoğu çipte 6000mhz cl28 kaldırıyor ondan sebep ucuzunu almak mantıklı ama soğutucu bloğunun önemli olduğunu belirttim
  2. goksel53

🔥İndirim Lexar ARES 2x16 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 21.999 TL PARAF 6- AXESS 5 TAKSİT.

Hocam bende lexar ares 6400mhz cl32 var onuda 6000mhz cl28 de çalıştırabiliyormum hynix a çiplerin çoğu kaldırıyor zaten bu değerleri 1778064112 En ucuz hynix a çipli rami almak daha mantıklı soğutucu bloğuda önemli tabi
  3. goksel53

Çözüldü✓ Sizce Intel 270K Plus Alınır mı?

270k plus ultra 15k fiyatlarına düşse öneririmde şu fiyat haliyle 9800x3d
  4. goksel53

Çok Saçma Bir Anakart Cpu Uyuşmazlığı Yaşıyorum?

Denicez şansımızı
  5. goksel53

Yok sorunu anlamışlar kendileride denemiş işlemcimi farklı anakarta takınca çalışıyor anakartıma farklı işlemci takınca çalışıyor fakat 2 parçayı birbire takınca çalışmıyor adamlarda aynı şeyi diyor fakat işlemcimi suçluyorlar bende anakartı suçluyorum çünkü işlemci bozuk olsa onlarda farklı...
  6. goksel53

Teknik servis yani Servispoint işi yokuşa sürüyor anakartımın arızalı olmasına rağmen arıza işlemcinde diyor fakat işlemcimde arıza olsa başka marka anakartta da çalışmazdı mecbur bende Thh ile uğraşcam asıl korkum garantiye gönderdiğim ramler işlemci Ram ve anakartı güzelce kargolayıp...
  7. goksel53

Arayüzde Bile Donma Kasma Sorunu?

Anakarttan şüpheleniyorum bazı parçalarda tam bir bozulma olsa bazen stabil olup bazen donarak açılmazdı bir voltaj veya sinyal kararsızlığı olarak düşünüyorum sistemi farklı anakartta kurmayı deneyin
  8. goksel53

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Sorunu bence direkt ekran kartında aramamak gerekiyor sistemde ki her parça bu sorunlara yol açabiliyor bende Windows çöküyordu sıfır aldığım anakart Msi b650tomahawk bozukmuş ondan sebep kaynaklanıyormuş başka anakart ile deneyince sorun düzelmişti
  9. goksel53

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Rx6800xt kullanıyorum 2 senedir sorun yaşamadım driverden
  10. goksel53

Yardım 250K plus için soğutucu öneri Ocypus Delta L36

tabi ki phantom spirit 120 se hem arıza derdi yok hemde bazı 360mm sıvı soğutuculara kafa tutuyor hemde ucuz
  11. goksel53

FPS oyunları bagımlısına oyun onerısı

ve her hikayeli oyundan sıkılıyorsan sorun oyunlarda değil senin dopamin bağımlılığında yavaş ilerleyişe tahammül edememenin sebebi tiktok instagramda reels kaydırmak genellikle
  12. goksel53

FPS oyunları bagımlısına oyun onerısı

last of us 1 2 god of war uncharted witcher 3 detroit bunları daha oynamadıysan oyna
  13. goksel53

Windows 11 mi daha iyi performans sağlar yoksa windows 11 home mi

Win 11 home kullanıyorum bellek kullanımım 4gb 1777701643 Pro daha az fps veriyor oyunlarda
  14. goksel53

Hangi Anakart markası daha iyi?

Msi önermiyorum ben çok çekiyorum şuan Msi b650 tomahawk anakarttan
  15. goksel53

Yardım Dram Işığı Yanıyor Görüntü Alamıyorum?

ramlerinde ikisinin aynı anda bozulma ihtimali olduğunu düşünmüyorum bence anakartınızda problem var gibi farklı bir anakarta kurmayı deneyın sıstemı
Geri