goksel53 isimli üyenin son içerikleri

1. goksel53

Arayüzde Bile Donma Kasma Sorunu?

Anakarttan şüpheleniyorum bazı parçalarda tam bir bozulma olsa bazen stabil olup bazen donarak açılmazdı bir voltaj veya sinyal kararsızlığı olarak düşünüyorum sistemi farklı anakartta kurmayı deneyin
  2. goksel53

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Sorunu bence direkt ekran kartında aramamak gerekiyor sistemde ki her parça bu sorunlara yol açabiliyor bende Windows çöküyordu sıfır aldığım anakart Msi b650tomahawk bozukmuş ondan sebep kaynaklanıyormuş başka anakart ile deneyince sorun düzelmişti
  3. goksel53

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Rx6800xt kullanıyorum 2 senedir sorun yaşamadım driverden
  4. goksel53

Yardım 250K plus için soğutucu öneri Ocypus Delta L36

tabi ki phantom spirit 120 se hem arıza derdi yok hemde bazı 360mm sıvı soğutuculara kafa tutuyor hemde ucuz
  5. goksel53

FPS oyunları bagımlısına oyun onerısı

ve her hikayeli oyundan sıkılıyorsan sorun oyunlarda değil senin dopamin bağımlılığında yavaş ilerleyişe tahammül edememenin sebebi tiktok instagramda reels kaydırmak genellikle
  6. goksel53

FPS oyunları bagımlısına oyun onerısı

last of us 1 2 god of war uncharted witcher 3 detroit bunları daha oynamadıysan oyna
  7. goksel53

Windows 11 mi daha iyi performans sağlar yoksa windows 11 home mi

Win 11 home kullanıyorum bellek kullanımım 4gb 1777701643 Pro daha az fps veriyor oyunlarda
  8. goksel53

Hangi Anakart markası daha iyi?

Msi önermiyorum ben çok çekiyorum şuan Msi b650 tomahawk anakarttan
  9. goksel53

Yardım Dram Işığı Yanıyor Görüntü Alamıyorum?

ramlerinde ikisinin aynı anda bozulma ihtimali olduğunu düşünmüyorum bence anakartınızda problem var gibi farklı bir anakarta kurmayı deneyın sıstemı
  10. goksel53

Sistem boşta 6.9 gb ram kullanıyor. win 11 pro

win 11 home 5gb kullanıyor 32gb ramde tabi gereksiz her şey silinik bende
  11. goksel53

anakartın sıfır olması sorunsuz olacagı anlamına gelmıyor kral sürekli dediğin hiç sönmüyor mu ışık ilk açılışta 1 2 dk sürmesi normal diye biliyorum biosdan memory context ve power down enable açınca düzelmesi gerekiyor
  12. goksel53

sorunun ramde olduguna emın mısın 2 sinin aynı anda bozulma ıhtımalı yok gibi
  13. goksel53

Ekran Kartımın Üzerindeki Sıvı Lekesi

tanısam dediğin adam atatürke tecavüzcü diyen cumhuriyet düşmanı bir malukat
  14. goksel53

15 yaşında mısın 2010 da facebookda ergen mafyatik sözler yazınca böyle sözler çıkıyordu en son ordan mı ezberledin
  15. goksel53

kendini kandırmaya devam et cevap yazma bana senin seviyeni yukarı çekilmez noktaya gelmiş
Geri