goksel53 isimli üyenin son içerikleri

1. goksel53

6400MHz CL32 RAM için 6000MHz CL30 1.35V Alt Timing Ayarları

Stabil mi hala bu değerler
  2. goksel53

Öneri RTX 3060 12 GB'dan RTX 5060 8 GB ekran kartına geçmeli mi?

geçilir bellek konusu yanlış biliniyor ülkede maleseff 8gb olması bişeyi değiştirmez 1080p kullanıcaksın zaten
  3. goksel53

Değişen Anakart sonrası 7950 X3D Isınma Sorunu

sıvı soğutucu pompasında sorun olabilir mi geç tepki veriyor falan gibisinden farklı bir soğutucu ile denedin mi
  4. goksel53

OLED Monitör İçin Sistemden Kısılır Mı?

oled yaygınlaştıkça fiyatları düşecektir diye tahmin ediyorum
  5. goksel53

Yardım R5 7500f 105derece çıkıyor.

Sıvı soğutucu çöpü yerine phantom sprit çek ne pompa derdi var ne de bozulma çoğu sıvı soğutucudan çok daha iyi
  6. goksel53

YD Apple mantıklı mı

faturan varsa gösterirsin yd cihazda da yurt içi fatura olmucağı için tr de baktıramazsın yurt dışına çıkıp cihazın aldığı ülkenin apple servisine baktırırsın
  7. goksel53

YD Apple mantıklı mı

servis faturasız cihaza bakmaz
  8. goksel53

YD Apple mantıklı mı

2k mesajım var troll sarı sitede dolanan birçok iphone toplama veya yenilenmiş cihazlar olabiliyor bu cihazlar telefonun içinden parça değişikliği yapıldığına dair uyarı vermıyor + olarak 3tools gibi uygulamalarıda atlayabiliyor içine taktıkları parça sayesinde ben devamlı yurt dışı cihaz...
  9. goksel53

YD Apple mantıklı mı

sen troll bi arkadaşsın sana daha cevap vermicem senle yetkililer ilgilensin 1759782461 afferın önce izin al 1759782480 yoksa küpenden tutar çekerim canın yanar :D
  10. goksel53

YD Apple mantıklı mı

gözükmüyor o programlarda da çok bilmiş bilmiş konuşma
  11. goksel53

YD Apple mantıklı mı

içinimi açtırcak adam sana alırken olm hadi açtın her toplama bu kadar belli olacak şekilde yapılmıyor daha profesyonel şekilde yapılanıda var sen harbi sorunlu bi çocuksun seni çok tokatlarlar bu hayatta ben diyim
  12. goksel53

YD Apple mantıklı mı

neyse bu sitede herkes bişeyler biliyor takılın kafanıza göre 1759782077
  13. goksel53

YD Apple mantıklı mı

14. goksel53

YD Apple mantıklı mı

şu siteye ıq testi yaparak girmek lazım bunlar 2+2 yi toplayamaz bilmiş bilmiş konuşuyorlar
  15. goksel53

YD Apple mantıklı mı

aynen kazıklamaya çalışıyorum adam 30 bine sarı siteden buldum dedi ben 28e vereyim dedim nasıl kazıklamaksa daha ucuza vererek kazıklamaya çalışıyorum
Geri