evet normal
1775163836
bi tavsiye vereyim bilgisayarı genel kullanımda bir sorun yaşamıyorsan inciğini cinciğini kurcalama oyna geç çünkü kurcaladıkça bozuyor forumdakiler
Bende Msi TOMAHAWK anakart var en güncel biosu yükleyince m2sdd bağlantısı zayıflamıştı oyun sırasında PC kitleniyordu ekran da bozuk renkler çıkıp PC reset atıyordu baya bi araştırdım 2024 de son çıkan bir Bios önerdiler onu kullanıyorum hiç sorunum kalmadı
Bende de donma kitlenme oluyordu anakart biosunu 2024ün son biosuna düşürünce düzelmişti yeni biosla yeni işlemciler için bazı değerleri agresif verebiliyor en günceli en iyisi değil Bios konusunda
1775105510
Senin için biraz araştırma yaptım eve gidince anakart biosuna f35 sürümünü yükleyip...
Bilgisayarda herşeyi fabrika ayarına getir amd en güncel driveri ilk indir sonra eski driverleri ddu ile ve amd kendi driver silme uygulaması ile kaldır bunları yaparken bilgisayarın internet bağlantısını kes ve güvenli modda ol sonra yeni amd driverini yükle internet bağlantısını yeni driveri...
7800xtden bir eksiği yok teknolojik olarak sadece 2 sene daha erken çıkmış bir kart 4070den daha güçlü 5070 ile arasında 4k çözünürlükte 5 fps fark var oyunlarda raytraycing kapalıyken 13 15k ya vereceği performans çok yüksek kartın kesinlikle tavsiye ediyorum
Alınmaz diyeni dinleme kardeşim bizzat 6800xt kullanıyorum tüm oyunları 4k fsr kalitede raytraycing kapalı şekilde oynuyorum millet saçmalıyor 13 14k ya temiz bulursan al
1775074838
6900xt 7800xt den daha güçlü kart
dayı rx6800xt kullanıyorum 2 yıldır 2. el almıştım 9bin tl ye ve hayatımın en mantıklı harcaması diyebilirim 4k her oyunu oynadım şimdiye kadar fsr kalitede açarak ray traycing kapalı şekilde + olarak mod ile fsr 4 de kurabiliyorsun bu karta 11 12 e bulursan kaçırma fiyatına göre çok avantajlı...