Zaten yapılıyor hocam onu belirtim hynix a die çoğu çipte 6000mhz cl28 kaldırıyor ondan sebep ucuzunu almak mantıklı ama soğutucu bloğunun önemli olduğunu belirttim
Hocam bende lexar ares 6400mhz cl32 var onuda 6000mhz cl28 de çalıştırabiliyormum hynix a çiplerin çoğu kaldırıyor zaten bu değerleri
1778064112
En ucuz hynix a çipli rami almak daha mantıklı soğutucu bloğuda önemli tabi
Yok sorunu anlamışlar kendileride denemiş işlemcimi farklı anakarta takınca çalışıyor anakartıma farklı işlemci takınca çalışıyor fakat 2 parçayı birbire takınca çalışmıyor adamlarda aynı şeyi diyor fakat işlemcimi suçluyorlar bende anakartı suçluyorum çünkü işlemci bozuk olsa onlarda farklı...
Teknik servis yani Servispoint işi yokuşa sürüyor anakartımın arızalı olmasına rağmen arıza işlemcinde diyor fakat işlemcimde arıza olsa başka marka anakartta da çalışmazdı mecbur bende Thh ile uğraşcam asıl korkum garantiye gönderdiğim ramler işlemci Ram ve anakartı güzelce kargolayıp...
Anakarttan şüpheleniyorum bazı parçalarda tam bir bozulma olsa bazen stabil olup bazen donarak açılmazdı bir voltaj veya sinyal kararsızlığı olarak düşünüyorum sistemi farklı anakartta kurmayı deneyin
Sorunu bence direkt ekran kartında aramamak gerekiyor sistemde ki her parça bu sorunlara yol açabiliyor bende Windows çöküyordu sıfır aldığım anakart Msi b650tomahawk bozukmuş ondan sebep kaynaklanıyormuş başka anakart ile deneyince sorun düzelmişti
ve her hikayeli oyundan sıkılıyorsan sorun oyunlarda değil senin dopamin bağımlılığında yavaş ilerleyişe tahammül edememenin sebebi tiktok instagramda reels kaydırmak genellikle